Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο φορ που κερδίζει πόντους στον ΠΑΟΚ - Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του - Κοιτάζει και χάφαρο των 20 γκολ και 9 ασίστ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 09:27:00

Ο φορ που κερδίζει πόντους στον ΠΑΟΚ - Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του - Κοιτάζει και χάφαρο των 20 γκολ και 9 ασίστ!

Sportdog Team
Ο φορ που κερδίζει πόντους στον ΠΑΟΚ - Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του - Κοιτάζει και χάφαρο των 20 γκολ και 9 ασίστ!

Στον Δικέφαλο του Βορρά βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, με ένα συγκεκριμένο και γνώριμο όνομα να "παίζει" δυνατά.

Το όνομα του Μίκαελ Κρμέντσικ εξακολουθεί να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς και ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς, ενώ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για διακοπές, πετώντας συνεχώς... υπονοούμενα περί επανένταξής του στην ομάδα.

Σήμερα η "Metrosport" ασχολείται με τον 30χρονο Τσέχο επιθετικό αναφέροντας τα υπέρ και τα κατά της περίπτωσής του, αλλά και τα 10 γκολ σε 23 ματς που πέτυχε με την Περσίγια Τζακάρτα στην Ινδονησία.

Φυσικά, όπως αναφέρεται, και να επιστρέψει ο Κρμέντσικ, δεν θα είναι ο βασικός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, όπου εκεί γίνεται εντατική αναζήτηση για τον "εκλεκτό", την ώρα που από την Γαλλία ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Τέντι Οκού.

Πρόκειται για τον 24χρονο δεξιό χαφ (παίζει και αριστερά) της Λωζάνης-Ούκι, ο οποίος στην δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας έλαμψε με τις εμφανίσεις του, έχοντας 19 γκολ και 9 ασίστ σε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά την περασμένη σεζόν μέτρησε 20 γκολ και 9 ασίστ σε 35 ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα ο Βιεϊρίνια, ραντεβού με Σαββίδη - Νέος... Ελίασον για ΑΕΚ, "καψούρα" Αλμέιδα ο αντι-Τζαβέλλας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags