Facebook Pixel Ο Μακ Άλιστερ επέλεξε τη Λίβερπουλ. Ο Γκιουντογκάν θα κρατήσει τον λόγο του;
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 12:09:00

Ο Μακ Άλιστερ επέλεξε τη Λίβερπουλ - Ο Γκιουντογκάν θα κρατήσει τον λόγο του;

Sportdog Team

Έντονες κινητοποιήσεις στη μεσαία γραμμή των περισσότερων ομάδων της Premier League, μεταξύ των οποίων και της «νταμπλούχου» Μάντσεστερ Σίτι που έστειλε τελεσίγραφο στον Ιλκάι Γκιουντογκάν για τις μελλοντικές του προθέσεις.

Ο διεθνής Γερμανός μέσος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου είχε δώσει τον Ιανουάριο προφορική υπόσχεση στον Τζοάν Λαπόρτα για να ολοκληρώσει στη Μπαρτσελόνα την καριέρα του.

Στο μεταξύ όμως το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, τα δύο γκολ που πέτυχε στον τελικό Κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ, αλλά και το πιθανότατο ενδεχόμενο να κατακτήσει, το ερχόμενο Σάββατο με την Ίντερ και το Treble τον έβαλαν σε έντονες σκέψεις για το ποια θα πρέπει να είναι η σοφότερη απόφαση. Δεν αποκλείεται να παραμείνει και στο Μάντσεστερ: την οριστική του απάντηση, όμως θα την δώσει μόνο μετά τον τελικό Champions League της Κωνσταντινούπολης.

Η Λίβερπουλ πάντως, ανακοίνωσε το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» της σεζόν. Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή Αργεντινό, Αλέξις Μακ Άλιστερ που αφού απέρριψε πρόταση κι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να συνεχίσει στην «αυλή» του Γιούργκεν Κλοπ. Άγνωστο ακόμη το ποσό που θα πληρώσει η Λίβερπουλ, στην Μπράιτον πέρα από τη ρήτρα αποδέσμευσης των 60εκ. ευρώ.

Μετά το όχι του Μακ Άλιστερ, η Γιουνάιτεντ δεν τα έβαψε σκούρα και ξεκίνησε άμεσα νέες επαφές, πάλι με τη Μπράιτον για τον Μόισες Καισέντο, όσο και με την Τσέλσι για τον Μέισον Μάουντ.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags