Facebook Pixel Ο κόσμος το έχει τούμπανο - Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου;
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 11:28:00

Ο κόσμος το έχει τούμπανο - Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου; - Τι λένε στη Ρουμανία για το μέλλον του

Sportdog Team

Η παρουσία του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη Ρουμανία για την περίοδο των διακοπών του, έχει προκαλέσει συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο από την πρώτη στιγμή να ξεκαθαρίζει τη θέση του, ωστόσο οι συμπατριώτες του φαίνεται πως δεν πτοούνται.

Ενδεικτικά χθες υπήρξε δημοσίευμα από τη Ρουμανία που έβαζε τον τεχνικό του Δικεφάλου σε περίοπτη θέση για να αναλάβει τα ηνία της Κλουζ μετά την αποχώρηση του Νταν Πετρέσκου, καθώς ο Σύλλογος έχει θέσει υψηλούς στόχους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και προόριζε τον έμπειρο τεχνικό για την άκρη του πάγκου της.

Ωστόσο, σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρουμανία, ο Narcis Răducan, πρώην αθλητικός διευθυντής στην Στεάουα Βουκουρεστίου, και ο Ion Crăciunescu, πρώην διαιτητής της FIFA, διαφώνησαν ζωντανά στην τηλεόραση σχετικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την Κλουζ.

Ο πρώην επικεφαλής της Στεάουα είναι της άποψης ότι ο Λουτσέσκου δεν θα δεχόταν μια τέτοια πρόταση, ενώ ο Ion Crăciunescu εξετάζει αυτή την επιλογή. Ποτέ. Καμία πιθανότητα να έρθει στην Κλουζ.

Ion Crăciunescu: Νομίζω ότι ναι, αν είναι επιθυμητό. Άλλο να θέλεις και άλλο να μπορείς.

Narcis Răducan: Πρέπει να έχει συμβόλαιο με έξι μηδενικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς από τη Ρουμανία να το πλησιάσει.

Ion Crăciunescu: Για την Κλουζ θα ήταν εξαιρετικό.

Narcis Răducan: Μοιάζει με ανακοίνωση που στόχο έχει να ηρεμήσει τα πνεύματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σίγουρα τον θέλει, αλλά καμία πιθανότητα. Είναι δύσκολο να φέρεις.

Ion Crăciunescu: Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ερχόταν στη Ρουμανία. Χρειαζόμαστε. Είναι ένας προπονητής που έχει πολλά να πει και να κάνει.

Το δημοσίευμα από το prosport, συνεχίζει αναφέροντας, «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι, αυτή τη στιγμή, ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο πρώτο πρωτάθλημα της Ελλάδας, έχοντας μισθό 1,8 εκατ. ευρώ τη σεζόν.

 

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags