Facebook Pixel ΑΕΚ: Η περιοδεία του ΑΕΚτζήδικου νταμπλ συνεχίζεται - Οι επόμενοι σταθμοί
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 15:57:00

Η περιοδεία του ΑΕΚτζήδικου νταμπλ συνεχίζεται - Οι επόμενοι σταθμοί

Sportdog Team
Η περιοδεία του ΑΕΚτζήδικου νταμπλ συνεχίζεται - Οι επόμενοι σταθμοί

Η ΑΕΚ ενημέρωσε για τις επόμενες πόλεις που θα βρεθούν τα τρόπαια του φετινού νταμπλ.

Τους νέους σταθμούς στην περιοδεία των φετινών τροπαίων της ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με το Κύπελλο και την κούπα πρωταθλήματος να κάνουν ξεχωριστές... εμφανίσεις τις επόμενες μέρες πριν ξανασμίξουν και πάλι.

Αναλυτικά:

Το ταξίδι των δύο τροπαίων που κατέκτησε η ΑΕΚ τη σεζόν 2022-23 συνεχίζεται. Το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου και αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου από την ΑΕ Αιγίου και θα βρίσκεται στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα βρεθεί στην Αρκαδία, όπου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της ΑΕΚ Τρίπολης στον μουσειακό χώρο του συλλόγου στο γήπεδο "Αναστάσιος Μουκάκης" στην προσφυγική συνοικία των Φιλικών (17.00-21.00).

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος θα παρουσιαστεί στους φίλους της ΑΕΚ στην Άμφισσα την Τετάρτη 7 Ιουνίου σε εκδήλωση που θα διοργανώσει η τοπική Λέσχη Φίλων ΑΕΚ (17.30) στο Δημαρχείο της Άμφισσας στην Πλατεία Κεχαγιά. Η εκδήλωση αυτή θα συνδυαστεί με παράλληλη δράση από τον Σύλλογο Αιμοδοτών "Χάρισε ζωή, γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών".

Από την ερχόμενη Παρασκευή τα δύο τρόπαια θα βρεθούν σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Κομοτηνή.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τρία ορόσημα της διοίκησης Μελισσανίδη - Το τρελό όνειρο, ο τελικός Ευρώπης και η... Νότιγχαμ

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags