Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα - "Ο Σαββίδης θα αποφασίσει αν δώσει τα 100 εκατ. ή..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 17:04:00

Ατάκες... φωτιά για Νέα Τούμπα - "Ο Σαββίδης θα αποφασίσει αν δώσει τα 100 εκατ. ή..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Νέα Τούμπα - "Ο Σαββίδης θα αποφασίσει αν δώσει τα 100 εκατ. ή..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο project της Νέας Τούμπας και το τι θα πρέπει να κάνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Γιώργος Ορφανός: Αναφορικά με τη Νέα Τούμπα και το πλάνο μέσω... Μουντιάλ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού ο οποίος υπογράμμισε ότι κατά τη θητεία του και λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, είχαν δαπανηθεί περίπου 10 εκατομμύρια για εργασίες στην Τούμπα.

«Εκείνη την εποχή είχαν γίνει περίπου 150 έργα στην ευρύτερη περιοχή, όπως το γήπεδο του ΠΑΟΚ , του Άρη, το Καυτατζόγλειο. Ενώ τώρα φαίνεται ένα οργανωμένο σχέδιο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, βλέπουμε ότι περιμένουμε να ωφεληθούμε από αυτό το σχέδιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προεξάρχοντος της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά τη δική μου οπτική, αν η απόφαση για την ανάθεση των αγώνων είναι σύντομα, μέσα στο 2024, λες ας περιμένω για τα 100 εκατομμύρια που χρειάζονται ώστε να δημιουργηθεί η Νέα Τούμπα, καθώς ότι χρειαζόταν να γίνει έχει γίνει, από πλευράς εγγράφων. Η Ελλάδα το θέλει ως διοργανώτρια χώρα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε εξέλιξη, είτε αναλάβουμε είτε όχι την διοργάνωση των αγώνων».

Για το τι θα συμβούλευε τον Ιβάν Σαββίδη: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν ξέρω που βρίσκονται οι διεργασίες. Εκτιμώ ότι ο κ. Σαββίδης θα πρέπει να ξέρει το πόσο σημαντική είναι η υποψηφιότητα της Ελλάδας. Επίσης, θα πρέπει να ξέρουμε το πόσο έτοιμος είναι και ο ίδιος για να δώσει τα 100 εκατομμύρια. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι το πιο ώριμο και θα είναι μέσα σε αυτά που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις αν συμπεριληφθεί η Ελλάδα στις διοργανώτριες χώρες. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θελήσει ο ίδιος ο κύριος Σαββίδης αν θα τρέξει το θέμα του γηπέδου ή αν θα περιμένει τους Σαουδάραβες», είπε ο Γιώργος Ορφανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση των Αγγελόπουλων - "Έπεισαν τελικά και τον Μπαρτζώκα - Υπογράφει μετά τους τελικούς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags