Facebook Pixel Γιώργος Γεωργίου - Ολυμπιακός: Η παρέμβαση Μητροπάνου σε Γεωργίου για Κόκκαλη, κράξιμο σε Τζιοβάνι, Θ7, Τσουκαλά και… Νικοπολίδη (Vid)
| 2023-06-06 17:18:00

Η παρέμβαση Μητροπάνου σε Γεωργίου για Κόκκαλη, κράξιμο σε Τζιοβάνι, Θ7, Τσουκαλά και… Νικοπολίδη (Vid)

Sportdog Team
Η παρέμβαση Μητροπάνου σε Γεωργίου για Κόκκαλη, κράξιμο σε Τζιοβάνι, Θ7, Τσουκαλά  και… Νικοπολίδη (Vid)

Είχε πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Γεωργίου στο «Καφενείο των Φιλάθλων» και τα είχαν πει έξω από τα δόντια για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε κρίση το 2004 και ο Γιώργος Γεωργίου είχε δεχθεί στο «Καφενείο των Φιλάθλων» το οποίο το φιλοξενούσε εκείνη την εποχή ο ALPHA, ένα τηλεφώνημα διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια πασίγνωστη φωνή, ωστόσο ο Γιώργος Γεωργίου δεν την κατάλαβε. Ο τηλεθεατής της εκπομπής δήλωσε φίλος του Ολυμπιακού και κάλεσε προκειμένου να μιλήσει για την ομάδα του.

«Θεωρώ ότι αυτούς που αποδοκίμαζαν έπρεπε να τους πετάξουν έξω. Το ότι δεν δέχεται να έχει σχέση με την Θύρα 7 και καλά κάνει... δεν κατάλαβα ότι θα πρέπει η Θύρα 7 να κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό.

Γιώργο δηλαδή η Θύρα 7 κάνει κουμάντο; Ο Κόκαλης έκανε πολύ μεγάλο κακό στον Ολυμπιακό με τη διατήρηση της Θύρας 7 και της εκπομπής της... Θα σου πω κάτι και μπορώ να αφήσω και το όνομά μου», είπε και τότε ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη.

«Είμαι ο Δημήτρης Μητροπάνος»

«Είμαι ο Δημήτρης Μητροπάνος», με τον Γιώργο Γεωργίου να ξαφνιάζεται και να ρωτάει: «Ο τραγουδιστής; Χαίρομαι που σε ακούω». Ο Δημήτρης Μητροπάνος συνέχισε: «Η Θύρα 7 δεν με απασχολεί. Ο Κόκαλης έκανε καλό στον Ολυμπιακό με τα λάθη του. Εγώ περιμένω να φτιαχτεί το Καραϊσκάκη και να πάρω τις κόρες μου, να πάμε στο γήπεδο. Γιατί έχω 10 χρόνια να πάω στο γήπεδο».

«Λένε ο Ζιοβάνι κάνει καλό πρωτάθλημα! Μπλε!»

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τον Ολυμπιακό, ο τραγουδιστής απάντησε: «Χάλια! Δεν είναι Ολυμπιακός αυτός. Δεν κατάλαβα επειδή η Θύρα 7 ήθελε, έπρεπε να κρατήσουμε τον Ζιοβάνι! Λένε ότι φέτος κάνει καλό πρωτάθλημα. Μην πω τη λέξη! Μπλε! Από που και ως που σέντερ φορ. Μέχρι πότε θα τραβάει ο Τζόρτζεβιτς; 40 παιχνίδια τον χρόνο. Ποιον έχεις αντικαταστάτη;».

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι το μεγάλο λάθος του Σωκράτη Κόκαλη ήταν που έδιωξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Για μένα το μέγα λάθος του Κόκαλη ήταν που έδιωξε τον Μπάγεβιτς. Ακόμα με την ομάδα του Μπάγεβιτς παίζουμε».

Η προφητεία με Νικοπολίδη

Όταν η κουβέντα πήγε στους τερματοφύλακες (Ελευθερόπουλος, Μπούτσεκ, Γιάννου) του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Μητροπάνος είπε: «Μήπως, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν θα κρατήσει τον Νικοπολίδη, να τον πάρει ο Ολυμπιακός; Θεωρώ ότι είναι ο πιο σοβαρός τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Αν ήμουν ο Κόκαλης θα τον έπαιρνα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags