Facebook Pixel ΕΛΑΣ: Σημαντική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ - "Ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος που έριξε την φωτοβολίδα στην OPAP Arena"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 17:51:00

Επιβεβαίωση Sportdog για τον οπαδό της ΑΕΚ με τη φωτοβολίδα - Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog για τον οπαδό της ΑΕΚ με τη φωτοβολίδα - Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία

Eνημερώνει πως ο άνδρας του έριξε τη φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ - Βόλος δεν έχει συλληφθεί, αλλά ταυτοποιηθεί και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

ΕΛΑΣ: Απαντήσεις σχετικά με το τι τελικά ισχύει με τον 25χρονο που έριξε τη φωτοβολίδα ευθείας βολής κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ - Βόλος έδωσε η αστυνομία, τονίζοντας πως ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, χωρίς πάντως να έχει συλληφθεί, όπως σας αποκάλυψε χθες το Sportdog.gr

"Ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 14-5-2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια, προέβη στη ρίψη φωτοβολίδας προς φιλάθλους που βρίσκονταν εντός γηπέδου τραυματίζοντας τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών", αναφέρει η ΕΛΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση των Αγγελόπουλων - "Έπεισαν τελικά και τον Μπαρτζώκα - Υπογράφει μετά τους τελικούς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags