Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟ - Στην Αθήνα για συζητήσεις ο ατζέντης εξτρέμ των 2 εκατ.! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 17:44:00

Δύο μεταγραφές τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟ - Στην Αθήνα για συζητήσεις ο ατζέντης εξτρέμ των 2 εκατ.! (Vid)

GOALάρες by Εvaggelistis
Δύο μεταγραφές τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟ - Στην Αθήνα για συζητήσεις ο ατζέντης εξτρέμ των 2 εκατ.! (Vid)

Πώς η υπόθεση του Εραμούσπε συνδέεται με τον Παλάσιος; Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει πως οι Πράσινοι φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα δύο παίκτες, αναλύει το παρασκήνιο με τον Αργεντινό στόπερ και δίνει έξτρα πληροφορίες για έναν παίκτη από την Κύπρο που αρέσει στο Τριφύλλι!
 

ΠΑΟ: στην ελληνική πιάτσα agents το θεωρούν σιγουράκι πως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει κλείσει δύο (2) μεταγραφές!! Είναι αλήθεια πως ο προγραμματισμός τρέχει και τα... αποτελέσματα δεν θα αργήσουν! 

ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ: στην υπόθεσή του Αργεντινού στόπερ απλά να υπενθυμίσω δυο πραματάκια : πρώτον, ότι και πέρσι ο Παναθηναϊκός  είχε πάρει έμπειρο παίκτη από τον ΠΑΣ  για συμπληρωματικό στο ρόστερ και συγκεκριμένα τον Λοντίγκιν. Και δεύτερον, ο Εραμούσπε έχει ακριβώς το ίδιο μανατζερικό... υπόβαθρο με τον Παλάσιος, προέρχονται δηλαδή από το ίδιο... κανάλι από την Αργεντινή!!! Είναι αυτό μάλιστα που το περασμένο καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στο να φέρει τον Ντομίνγκο Μπλάνκο στο τριφύλλι αλλά κατέληξε τελικά τον Αύγουστο στην Ντνίπρο.Την οποία παρεμπιπτόντως μπορεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ!!

ΣΑΡΛΙΑ: η στήλη είχε αποκαλύψει εγκαίρως πως ο Παναθηναϊκός ήταν στην ...αγορά για νέα δεξιοπόδαρο στόπερ, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά πως δεν θα ανανέωνε τον Σάρλια παρότι ο Γιοβάνοβιτς σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιημένος από τον Κροάτη. Η απαίτηση του όμως, για σχεδόν διπλασιασμό αποδοχών τον έστειλε στην... έξοδο από το "τριφύλλι". Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει για τον συμπληρωματικό στόπερ του να δώσει πάνω από 250 με 280.000 ευρώ, εξ ου και η ΜΗ ανανέωσή ενός εκ των Σάρλια / Πούγγουρα. Μην ξεχνάμε πως οι πράσινοι θα αποκτήσουν κι άλλον στόπερ που θα προορίζεται ως τρίτος βασικός και θα μοιραστεί τον χρόνο με τους Μάγκνουσον (βασικά) και Σέκεφελντ. Μάλιστα για τον βασικό στόπερ τα πράσινα request μιλάνε για συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές στο 700άρι ετησίως(πάνω, κάτω)

ΙΜΑΝΤ ΦΑΡΑΖ: αν πιστέψω τις σοβαρές κι αξιόπιστες κυπριακές πηγές της στήλης (ξέρετε αυτές που μας έδωσαν και την αποκλειστικότητα της μεταγραφής του Σάντσες  στην ΑΕΚ Λάρνακας του Τσάβι Ρόκα), τότε έπαιξε δυνατά ο Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός (βασικά δεξιός εξτρέμ) για  τον Παναθηναϊκό. Λέγεται πως μέχρι και ο ατζέντης του βρέθηκε στην Αθήνα για συζητήσεις, παρότι ο πελάτης του δεν είναι ελεύθερος (έχει συμβόλαιο ως το 2025). Όταν πάντως συνεκτιμήθηκε πως θα χρειαζόντουσαν κοντά στα 2.000.000 ευρώ για την αγορά του 24χρονου Φάραζ (και προκειμένου να βγει από την μέση η Λιλ που διατηρεί το δικαίωμα να ματσάρει την όποια προσφορά), ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω και τον άφησε. Κρατάω μια πισινή για να επανέλθει μετά τις 25 Αυγούστου...  

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα το συμβόλαιο του Μπερνάρ - Δεν είναι αναντικατάστατος ο Κουρμπέλης - Θέλει τρία διαφορετικά χαφ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags