Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Συνεχίζεται το... πρέσινγκ για Πάλμα από το εξωτερικό - "Είναι εξαιρετικά ακριβός αλλά...."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 05:27:00

Συνεχίζεται το... πρέσινγκ για Πάλμα από το εξωτερικό - "Είναι εξαιρετικά ακριβός αλλά...."

Sportdog Team
Συνεχίζεται το... πρέσινγκ για Πάλμα από το εξωτερικό - "Είναι εξαιρετικά ακριβός αλλά...."

Μπορεί οι μνηστήρες για τον επιθετικό του Άρη να φέρονται ότι είναι πολλοί, όμως η τιμή που έχουν ορίσει οι Κίτρινοι σχετικά με την πώλησή του έχουν κάνει πολλές ομάδες να κάνουν στην άκρη.

Λουίς Πάλμα: Μπορεί οι άνθρωποι της  Ρέιντζερς να έχουν αναφέρει πως τα 5 εκατομμύρια που ζητάει ο Άρης για τον νεαρό φορ να είναι πάρα πολλά, τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Τζερς συνεχίζονται με την σελίδα στο twitter, 4th Official, να αναφέρει πως η ομάδα της Γλασκόβης μπορεί να τον θεωρεί ιδιαίτερα... αλμυρό, όμως το ενδιαφέρον της συνεχίζεται.

«Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η Ρέιντζερς δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Λουίς Πάλμα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Σύμφωνα με πηγή κοντά στη διοίκηση, το κόστος για τον Πάλμα είναι ακριβώς, καθώς ο Άρης μένει σταθερός στις απαιτήσεις του,, αλλά το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς είναι ακόμα πολύ εκεί», αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Σκωτία για τον Λουίς Πάλμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα το συμβόλαιο του Μπερνάρ - Δεν είναι αναντικατάστατος ο Κουρμπέλης - Θέλει τρία διαφορετικά χαφ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags