Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιάννης Κωνσταντέλιας: "Σκάνε" εξελίξεις με Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 10:49:00

"Σκάνε" εξελίξεις με Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team

Μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του νεαρού άσου στον ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα έχουν στο ρόστερ τους και τη νέα χρονιά τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Αυτή τη περίοδο ο νεαρός άσος βρίσκεται στην εθνική ομάδα, για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Γαλλία και όπως είναι λογικό εάν παίξει, θα έχει και αρκετούς σκάουτ για να τον αξιολογήοσυν.

Εξάλλου, για τον ίδιο σε κάθε αγώνα που λάμβανε χώρα στο στάδιο Τούμπας, γινόταν παρέλαση από σκάουτ και απεσταλμένους ομάδων για να τον παρακολουθήσουν.

 

Μάλιστα, πρόσφατα ήρθαν προτάσεις οι οποίες ναι μεν δεν ικανοποίησαν τον ΠΑΟΚ, αλλά τον έκαναν να αξιώσει 20 εκατ. ευρώ! Αν η εκάστοτε πρόταση αγγίζει τα 15-16 εκατομμύρια μαζί με ένα «γενναίο» ποσοστό μεταπώλησης, τότε όλα είναι ανοικτά.

Οι ομάδες που επιμένουν

Aυτή την περίοδο υπάρχουν τρεις ομάδες που τον θέλουν, ενώ είναι γνωστό πως ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώνεται για τις κινήσεις των ομάδων και περιμένει τις επίσημες προτάσεις για να πάρει την απόφασή του. Στο γκρουπ των ομάδων που έχουν ασχοληθεί «ζεστά» με τον Κωνσταντέλια τους τελευταίους έξι μήνες είναι σίγουρα η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... θέλει Λουτσέσκου - Μόνο ο Σαββίδης αποφασίζει - Διαφωνία με Μιρτσέα για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags