Facebook Pixel Τεράστια επιβεβαίωση sportdog - Αυτός επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 08:24:00

Τεράστια επιβεβαίωση sportdog - Αυτός επιστρέφει στον Ολυμπιακό - Σπουδαίο όνομα - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί!

Sportdog Team
Τεράστια επιβεβαίωση sportdog - Αυτός επιστρέφει στον Ολυμπιακό - Σπουδαίο όνομα - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί!

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από όταν διαβάσατε στο sportdog ότι στην ομάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Νταβίντ Φουστέρ και, πλέον, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ και από άλλα Μέσα!

Θυμάστε τι είχαμε γράψει την 1 Ιουνίου, στο θέμα με τίτλο "Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!";

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: "Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρθεί η απόφαση να προσληφθεί Διευθυντής Ακαδημίας και μάλιστα ένας παλιός γνώριμος βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ!

Το δέσιμο του Ισπανού παλαίμαχου άσου με την ομάδα είναι γνωστό, όπως άλλωστε και η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν αποτέλεσε το πιο λαμπρό αστέρι στο ρόστερ, ο Φουστέρ κατάφερε με τη δουλειά και το πάθος του να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία ως παίκτης στον Ολυμπιακό. Η κερκίδα τον αγάπησε, ο ίδιος δεν ξέχασε ποτέ την ομάδα και μέχρι σήμερα δεν παραλείπει να παρακολουθεί αγώνες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Ο 41χρονος σήμερα Φουστέρ γνωρίζει από Ακαδημίες, αφού μετά το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας, εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια. Δεν θα προκαλούσε έκπληξη το να προχωρήσει η περίπτωσή του και να γυρίσει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Άλλωστε οι Ερυθρόλευκοι συνηθίζουν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα τους. Ο Καρεμπέ είναι ακόμα στον σύλλογο, όπως και ο Ιμπαγάσα, ο Οκκάς επέστρεψε έστω κι αν δεν έμεινε για πολύ, ενώ ο Μοντεστό παρέμεινε για χρόνια στο οργανόγραμμα της ομάδας".

Ρεπορτάζ που σήμερα επιβεβαιώνει, πρωτοσέλιδα, το ΦΩΣ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags