Facebook Pixel ΑΕΚ - Ορμπελίν Πινέδα: Γι’ αυτό θα τον θέλει πίσω η Θέλτα - Δημοσίευμα-αποθέωση για Πινέδα - "Ο πιο επιτυχημένος δανεικός της"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 10:42:00

Γι’ αυτό θα τον θέλει πίσω η Θέλτα - Δημοσίευμα-αποθέωση για Πινέδα - "Ο πιο επιτυχημένος δανεικός της"!

Sportdog Team

Ο Μεξικανός άσος χαρακτηρίζεται ως η πιο επιτυχημένη μεταγραφή δανεικού της Θέλτα την σεζόν που τελείωσε.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στην ΑΕΚ για το αν θα καταφέρει τελικά να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα στο ρόστερ της, με τους Ισπανούς να αναλύουν πάντως το πώς έχει η κατάσταση με όλους τους δανεικούς της Θέλτα, συμπεριλαμβανομένου και του Μεξικανού άσου.

Από τους εννέα παίκτες που έδωσε δανεικούς η ομάδα του Βίγκο την περασμένη σεζόν, ο Πινέδα έκανε μακράν την πιο επιτυχημένη πορεία, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα atlantico.net, που περνά από... ακτίνες Χ τους παίκτες που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Θέλτα.

 

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Πινέδα έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τη Θέλτα, αλλά δεν αποκλείεται να τον δώσει με μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται: «Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεχώρισε στο γκρουπ των εννέα, που δόθηκαν δανεικοί από τη Θέλτα. Ο Μεξικανός πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα. Ο Πινέδα είναι ο παίκτης από την ομάδα του Βίγο που εκμεταλλεύτηκε περισσότερο τον δανεισμό του φέτος. Πήγε στην ΑΕΚ και έπαιξε πάνω από 2,800 λεπτά, πετυχαίνοντας 10 γκολ και 4 ασίστ. Επιπρόσθετα κατέκτησε το νταμπλ, σε μια χρονιά που θα του μείνει αξέχαστη.

Με αυτές τις επιδόσεις, θα επιστρέψει στη Θέλτα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027, αν και δεν αποκλείεται η ομάδα να προσπαθήσει να τον πουλήσει και να πάρει μια καλή μεταγραφή, μετά την επαναξιολόγησή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταράζει τα νερά στη Σούπερ Λιγκ ο Μελισσανίδης - Φέρνει παιχταράδες Champions League - Στόπερ, επιθετικός και ακραίος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags