Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρέλα για Άμραμπατ στην Ολλανδία! "Σφάζονται" οι ομάδες στα πόδια του
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 13:29:00

Τρέλα για Άμραμπατ στην Ολλανδία! "Σφάζονται" οι ομάδες στα πόδια του

Sportdog Team
Τρέλα για Άμραμπατ στην Ολλανδία! "Σφάζονται" οι ομάδες στα πόδια του

Ποιά θα είναι η απόφαση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, μετά την κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ είναι μία περίπτωση πολύ ιδιαίτερη για την ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης με βαρύ βιογραφικό που ήρθε την περσινή σεζόν. Εξ αρχής έδειξε ότι είναι παίκτης με πολλή ενέργεια και ποδοσφαιρική κουλτούρα, αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα, ίσως γιατί κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία, για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 31 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ και παρά τις τάσεις φυγής, αποφάσισε να μείνει στην ΑΕΚ. Ο Μαροκινός δικαιώθηκε για την υπομονή του, γιατί η ενέργειά του ήταν χρήσιμη, ιδιαίτερα στα πλέι οφ που η ομάδα του «Δικέφαλου» αετού αντιμετώπισε προβλήματα ιώσεων και τα συμπτώματα κούρασης άρχισαν να την καταβάλλουν. Η κατάκτηση του νταμπλ ήταν μία μεγάλη επιβράβευση και για εκείνον.

Το συμβόλαιο του 36χρονου μεσοεπιθετικού λήγει στο τέλος του Ιουνίου και η επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει στην οικογένειά του, στην Ολλανδία. Εξάλλου όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες. Πέρα λοιπόν από τις Ουτρέχτη και Χέρενφεν, που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, προκύπτουν τουλάχιστον δυο «μνηστήρες» ακόμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ομάδες που ανέβηκαν Eredivisie και συγκεκριμένα τις Χέρακλες, Τσβόλε ή κάποια από τις έξι ακόμα που διεκδικούν μέσω playoffs το τελευταίο εισιτήριο.

Πάντως μέχρι τις 31 Ιουνίου θα πρέπει να περιμένουν για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μαροκινό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags