Facebook Pixel Ντόρα Μπακογιάννη: Απίστευτη Ντόρα Μπακογιάννη: "Ήμουν ΠΑΟ, αλλά έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 14:56:00

Απίστευτη Ντόρα Μπακογιάννη: "Ήμουν ΠΑΟ, αλλά έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι"! (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτη Ντόρα Μπακογιάννη: "Ήμουν ΠΑΟ, αλλά έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι"! (Vid)

Μια τρομερή ατάκα για τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο πέταξε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη φιλοξενήθηκε σήμερα (7/6) στην εκπομπή "Το πρωινό" του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως αν και παλαιότερα ήταν Παναθηναϊκός στην πορεία αποφάσισε να αλλάξει ομάδα και να υποστηρίζει τον Πανιώνιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι "ντύθηκε ΠΑΣΟΚ", επειδή φορούσε ένα πράσινο σακάκι, με την Μπακογιάννη να απαντά με χιούμορ: "Ντύθηκα γήπεδο Βοτανικού".

"Είσαι Παναθηναϊκός; Σωστά;", ρώτησε στη συνέχεια ο παρουσιαστής. "Ήμουν Παναθηναϊκός, αλλά έγινα Πανιώνιος, γιατί αλλιώς θα έμενα στο ράφι", ήταν η απάντησή της και συνέχισε, προσθέτοντας:

"Ήταν υποχρεωτικό. Έπρεπε να γίνω Πανιώνιος. Ορκίστηκα στα λάβαρα του Πανιωνίου. Ήταν μεγάλος έρωτας και από τότε ο Πανιώνιος έγινε Θεός αιώνιος και τέτοια, δεν αστειεύομαι. Πήγαινα γήπεδο. Την πρώτη φορά που με πήγε στο γήπεδο, τρόμαξα.

Ήταν οι Πάνθηρες σε ένα κλουβί και φώναζαν κάτι συνθήματα που δεν τα καταλάβαινα και έρχεται κάποιος και μου λέει ''κυρία Ντόρα δεν είναι για σένα, για τον διαιτητή είναι''. Ο Πανιώνιος είναι πάρα πολύ ωραία ομάδα. Έχει κάτι προβλήματα τώρα, αλλά θα τα λύσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γηπεδάρα ο Παναθηναϊκός! Παρουσιάστηκαν τα σχέδια για Βοτανικό - Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις - Βίντεο στην ΕΡΤ

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags