Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Χαμός στη Ρουμανία με τη ρήτρα Λουτσέσκου: "Συμβόλαιο με έξι μηδενικά, δεν μπορεί να το πληρώσει η Κλουζ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 15:55:00

Χαμός στη Ρουμανία με τη ρήτρα Λουτσέσκου: "Συμβόλαιο με έξι μηδενικά, δεν μπορεί να το πληρώσει η Κλουζ"!

Sportdog Team
Χαμός στη Ρουμανία με τη ρήτρα Λουτσέσκου: "Συμβόλαιο με έξι μηδενικά, δεν μπορεί να το πληρώσει η Κλουζ"!

Νέα "διαμάχη" στην πατρίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα γράφτηκαν για την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον της Κλουζ.

Απίθανη "διαμάχη" έχει ξεσπάσει στη Ρουμανία μετά τα δημοσιεύματα, που απείχαν αρκετά από την πραγματικότητα και έλεγαν ότι η Κλουζ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σήμερα τα Μέσα από την Ρουμανία αναφέρονται στην ρήτρα που έχει στον ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός, η οποία φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και που φυσικά αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για ομάδες όπως η Κλουζ για να μπουν στο "παιχνίδι" για τον τεχνικό του Δικεφάλου.

Η ρήτρα χαρακτηρίζεται "τεράστια" από τα ρουμανικά ΜΜΕ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ακόμη κι αν η Κλουζ πουλούσε Μπόατενγκ και Κράσνικι για 6 εκατομμύρια ευρώ, πάλι δεν θα κάλυπτε όλο το εν λόγω ποσό!

Για οποιοδήποτε σύλλογο στη Ρουμανία, η συγκεκριμένη ρήτρα είναι απλησίαστη, υπογραμμίζοντας πως «η Κλουζ αναγκαστικά θα εγκαταλείψει το ενδιαφέρον της για τον Ραζβάν Λουτσέσκου», αν και εξ αρχής ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του Νέλου Βάργκα για ηρεμήσει τα πνεύματα στις τάξεις του συλλόγου.

Η ρήτρα του 54χρονου τεχνικού έγινε μάλιστα και λόγος για "διαμάχη" σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας, με τη μία πλευρά να υποστηρίζει πως «το συμβόλαιο του Λουτσέσκου πρέπει να έχει έξι μηδενικά και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς από τη Ρουμανία να το πληρώσει», τονίζοντας πως μπορεί η Κλουζ να ήθελε, αλλά δεν είχε εξ αρχής καμία πιθανότητα.

«Τον χρειαζόμαστε, είναι ένας προπονητής που έχει πολλά να πει και να κάνει αλλά χρειάζεται θέληση να τον φέρεις», σημειώνει η άλλη πλευρά για τον Λουτσέσκου και για το πόσο εξαιρετική κίνηση θα ήταν να επιστρέψει στο ρουμανικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη δήλωση Λουτσέσκου για Σαββίδη: "Ποτέ δεν μου είπε ποιον να βάλω στην ενδεκάδα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags