Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Επαφές Ολυμπιακού για προπονητή και στο περιθώριο του τελικού Champions League"
| 2023-06-07 15:28:00

Νικολακόπουλος: "Επαφές Ολυμπιακού για προπονητή και στο περιθώριο του τελικού Champions League"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Επαφές Ολυμπιακού για προπονητή και στο περιθώριο του τελικού Champions League"

Τα συμβόλαια που λήγουν, ο μοναδικός που έχει συζητήσει με τη διοίκηση και οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή

Τις πληροφορίες για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων μιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον «αέρα» στάθηκε στο πολύ-αναμενόμενο θέμα προπονητή και επεσήμανε ότι εάν δεν αλλάξει κάτι από όσα προκύπτουν μέχρι στιγμής, ανακοίνωση του ονόματος δεν θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα, ίσως όμως -ανέφερε- ότι προς το ΣΚ να υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα στο ζήτημα.

Πρόσθεσε ότι αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί ίσως να υπάρξουν επαφές.

Σχετικά με τους έξι παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια (Κριστινσον, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Κασάμι και Βαλμπουενά) ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι μέχρι αυτή την στιγμή τουλάχιστον ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια επαφή και αυτή αρχική με τον Ανδρούτσο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags