Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: "Βόμβες" Λουτσέσκου: "Ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό Κυπέλλου - Κατάλαβα ότι η ΑΕΚ δεν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 16:10:00

"Βόμβες" Λουτσέσκου: "Ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό Κυπέλλου - Κατάλαβα ότι η ΑΕΚ δεν..."

Sportdog Team
"Βόμβες" Λουτσέσκου: "Ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό Κυπέλλου - Κατάλαβα ότι η ΑΕΚ δεν..."

Ατάκες που θα συζητηθούν πέταξε αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας βρέθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Κύπελλο Ελλάδας, δεδομένου πως και το Βουκουρέστι "έπαιξε" ως μία προοπτική έδρας προκειμένου να φιλοξενήσει τη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, ήθελαν να μποϊκοτάρουν τον τελικό Κυπέλλου για να επιτεθούν στην Ομοσπονδία. Στο ΟΑΚΑ δεν ήθελαν, στον Βόλο δεν ήθελαν, στην Κρήτη δεν ήθελαν. Εξετάστηκε η ιδέα του εξωτερικού, αλλά ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε τελικά. Η ΑΕΚ δεν ήθελε να διοργανωθεί στο Βουκουρέστι, αυτό κατάλαβα εγώ», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

 

Μιλώντας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημείωσε πως «δεν έχει κοιμηθεί» από τον τελικό Κυπέλλου, υπογραμμίζοντας πως: «Ήταν μια φυσιολογική χρονιά για εμάς, ούτε εξαιρετική, ούτε άσχημη. Αλλά αν την δεις από τα μάτια των φιλάθλων ή του ιδιοκτήτη, που δεν μπορούν να καταλάβουν σε απόλυτο βαθμό το ποδοσφαιρικό αυτό φαινόμενο, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα  ήταν ο τελικός Κυπέλλου. Έχω παίξει 11 τελικούς στην καριέρα μου κι έχω χάσει τους τέσσερις.

Αυτός ο τέταρτος ήταν ο πιο οδυνηρός, γιατί από το έκτο λεπτό αγωνιζόμασταν με παίκτη παραπάνω. Στο 28′ δεχθήκαμε γκολ από μια στημένη φάση, και από τότε παίζαμε με τη θηλιά στο λαιμό. Για εμένα αυτή ήταν η μεγαλύτερη στεναχώρια, είχαμε το τρόπαιο στα χέρια μας. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στη Ρουμανία με τη ρήτρα Λουτσέσκου: "Συμβόλαιο με έξι μηδενικά, δεν μπορεί να το πληρώσει η Κλουζ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags