Facebook Pixel Γουέστ Χαμ: "Συναγερμός" στην Πράγα - Πάνω από 25.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ στην πόλη - Μόλις οι 5.000 έχουν εισιτήριο
| 2023-06-07 17:25:00

"Συναγερμός" στην Πράγα - Πάνω από 25.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ - Μόλις οι 5.000 έχουν εισιτήριο

Sportdog Team
"Συναγερμός" στην Πράγα - Πάνω από 25.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ - Μόλις οι 5.000 έχουν εισιτήριο

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Conference μεταξύ των Σφυριών και την Φιορεντίνα, με τις Αρχές όμως της Πράγας να είναι σε συναγερμό μιας και αρκετοί Άγγλοι είναι στην πόλη χωρίς εισιτήριο.

Γουέστ Χαμ: Κατάληψη στην Πράγα έχουν κάνει χιλιάδες οπαδοί των Σφυριών ενόψει του τελικού του Conference κόντρα στην Φιορεντίνα, με τους ίδιους να είναι στην παλιά πόλη και να δημιουργούν ατμόσφαιρα ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα, όμως οι Αρχές της χώρας είναι σε επιφυλακή με πάνω από 10.000 άνδρες των ΜΑΤ να τους επιτηρούν μιας και μόλις 5000 Άγγλοι, από τους 25000 έχουν εισιτήριο για τον αγώνα.

Μάλιστα η UEFA είχε συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη στη διοργανώτρια πόλη τον περασμένο μήνα όπου έλαβαν μέρος και άνθρωποι της αγγλικής αστυνομίας, με τους ιθύνοντες να θέλουν να μην δημιουργηθούν ξανά έκτροπα σαν αυτά που είχαν σημειωθεί μετά το τέλος των ημιτελικών του Conference μεταξύ της Άλκμααρ και της Γουέστ Χαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... θέλει Λουτσέσκου - Μόνο ο Σαββίδης αποφασίζει - Διαφωνία με Μιρτσέα για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags