Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι - Στο... τραπέζι σκέψεις για μεταγραφή τερματοφύλακα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 17:39:00

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι - Στο... τραπέζι σκέψεις για μεταγραφή τερματοφύλακα

Sportdog Team
Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι - Στο... τραπέζι σκέψεις για μεταγραφή τερματοφύλακα

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι βασικότατο μέλος της εθνικής Ελπίδων της Κροατίας που σε λίγες μέρες θα συμμετέχει στα τελικά του Euro που θα γίνουν στη Ρουμανία.

ΠΑΟΚ: Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι βασικότατο μέλος της εθνικής Ελπίδων της Κροατίας που σε λίγες μέρες θα συμμετέχει στα τελικά του Euro που θα γίνουν στη Ρουμανία.

Η κλήση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε μαζί με τις ημερομηνίες των υποχρεώσεών του. Από τις 6 Ιουνίου ο Κοτάρσκι θα ξεκινήσει προπονήσεις προετοιμασίας με την εθνική του ομάδα για το πρώτο παιχνίδι της στο τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για τις 21 του μήνα.

Κάτι που σημαίνει ότι μια ημέρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, στις 22 του μήνα, ο Κοτάρσκι θα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του. Η φάση των ομίλων για την ομάδα του θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα – οι αντίπαλοι της είναι Ουκρανία, Ισπανία και Ρουμανία- με τον τελικό του Euro να έχει οριστεί για τις 8 του Ιουλίου.

Μοιάζει δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την προετοιμασία του στην Ολλανδία χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα και το πόσο θα του λείψει θα εξαρτηθεί από την πορεία της Κροατίας στα τελικά της διοργάνωσης. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας, αν τελικά ο νεαρός Πορτογάλος παραμείνει στην Τούμπα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Κοτάρσκι ενισχύει τις σκέψεις που ήδη έχουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για αλλαγές στο γκρουπ των τερματοφυλάκων της ομάδας τους. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του τερματοφύλακα δεν είναι από αυτά που “καίει” τουλάχιστον σε πρώτη φάση στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτογκόλ του Ολυμπιακού με Γκαρίδο - Στα πέναλτι απέκλεισε ομάδα από την Τανζανία - Γυρολόγος"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags