Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντικές εξελίξεις με επιθετικό στον ΠΑΟΚ - Αυτός κερδίζει έδαφος για να πατήσει στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 19:27:00

Σημαντικές εξελίξεις με επιθετικό στον ΠΑΟΚ - Αυτός κερδίζει έδαφος για να πατήσει στην Τούμπα

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις με επιθετικό στον ΠΑΟΚ - Αυτός κερδίζει έδαφος για να πατήσει στην Τούμπα

Είναι δεδομένο πλέον, ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται φορ πρώτης γραμμής και σε περίπτωση αποχώρησης του Τόμας θα πρέπει να κινηθεί για δύο.

 

ΠΑΟΚ: Είναι δεδομένο πλέον, ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται φορ πρώτης γραμμής και σε περίπτωση αποχώρησης του Τόμας θα πρέπει να κινηθεί για δύο. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο ο Μάικλ Κρμέντσικ. Ο Τσέχος φορ που έπαιξε ξανά στον ΠΑΟΚ πριν από δυο χρόνια, αποχώρησε από την Ινδονησία βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και η περίπτωση του ειναι αυτη που εξετάζεται σοβαρά αλλά για την θέση νο2 των επιθετικών.

Πλέον ο χρόνος πιέζει έντονα, ο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιτακτικά φορ, με την προετοιμασία να αρχίζει στις 22 Ιουνίου ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ήθελε να τον έχει (όπως τον εξτρέμ και τον χαφ) το συντομότερο ώστε να είναι έτοιμος για τους πρώτους αγώνες του Δικεφάλου στον 2o προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ στις 27 Ιουλίου.

Ονόματα που να απασχολούν – πέραν του Κρμέντσικ – δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα αλλά θεωρείται δεδομένα πώς μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Δικέφαλο, που εστιάζει στην αγορά των ελεύθερων επιθετικών και ειδικά από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λύση Ιτούδη ο ΠΑΟ πάνω στον Βεζένκοφ! Κομβικός ο Σλούκας - Χτίζει από την αρχή ο Αταμάν με 8 Έλληνες"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags