Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Δεν ξανάγινε: Ο Μπέος ανακοίνωσε 17 μεταγραφές στον Βόλο - "Έχουμε απλώσει τον τραχανά και..."!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 17:52:00

Δεν ξανάγινε: Ο Μπέος ανακοίνωσε 17 μεταγραφές στον Βόλο - "Έχουμε απλώσει τον τραχανά και..."!

Sportdog Team
Δεν ξανάγινε: Ο Μπέος ανακοίνωσε 17 μεταγραφές στον Βόλο - "Έχουμε απλώσει τον τραχανά και..."!

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Μαγνησίας όπου και αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, με τον ίδιο να δείχνει έτοιμος να αλλάξει τα πάντα.

Αχιλλέας Μπέος: Έτοιμος για σαρωτικές αλλαγές στον Βόλο φαίνεται ότι είναι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μιας και μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αποκάλυψε ότι πρόκειται να έρθουν 15 με 17 νέοι παίκτες, ενώ ήδη έχουν πάρει μεταγραφή οι  Ιβάν Κόστιτς, Παναγιώτης Μωραϊτης και Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

«Εχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός, μια ανανέωση. Ο Βόλος θα πάρει 15-17 καινούριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν όπως εκτιμώ την ομάδα και πάλι στην πρώτη εξάδα, εφόσον η πλειοψηφία των επιλογών αυτών «βγούνε». Λάθη θα γίνουν, αλλά όχι πάνω από 5-6. Προσέχουμε και δουλεύουμε πολύ.

Οι συνεργάτες μου είναι από πάνω, έχουμε… απλώσει τον τραχανά και περιμένουμε να τον μαζέψουμε. Έχουμε κάνει τις επιλογές μας και περιμένουμε τις απαντήσεις για να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. Δεν είναι εύκολο, αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ σημαντικές. Ηδη ο Βόλος έχει κάνει 5 κινήσεις και συνεχίζει», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτογκόλ του Ολυμπιακού με Γκαρίδο - Στα πέναλτι απέκλεισε ομάδα από την Τανζανία - Γυρολόγος"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags