Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα: Έσκασε τώρα! Δημοσίευμα στην Ισπανία για το μέλλον του Πινέδα - Οι σκέψεις της Θέλτα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 20:37:00

Έσκασε τώρα! Δημοσίευμα στην Ισπανία για το μέλλον του Πινέδα - Οι σκέψεις της Θέλτα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Δημοσίευμα στην Ισπανία για το μέλλον του Πινέδα - Οι σκέψεις της Θέλτα

Η ισπανική ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην La Liga έστω και την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι... ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του Μεξικανού που αγωνίστηκε φέτος στην ΑΕΚ.

Ορμπελίν Πινέδα: Νέο ρεπορτάζ στην Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Μεξικανού άσου στην Θέλτα έρχεται στο προσκήνιο από τον δημοσιογράφο Abraham Martínez της AS, με τον ίδιο να αναφέρεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν δανεικοί φέτος, με ειδική αναφορά να γίνεται την υπόθεση του Σάντι Μίνα που πήγε στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας και ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για σεξουαλική κακοποίηση.

«Οι οκτώ δανεικοί περιμένουν να μάθουν την απόφαση της διοίκησης της Θέλτα για το μέλλον τους και συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Rubén Blanco, κεντρικός αμυντικός José Fontán, ο δεξιός μπακ Sergio Carreira, ο μέσος Miguel Baeza, ο μέσος Ορμπελίν Πινέδα, ο εξτρέμ Alfon González και οι επιθετικοί Julen Lobete και Gabriel», αναφέρει το ρεπορτάζ της AS, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπογραμμίζεται ο ρόλος που θα έχει στις υποθέσεις των δανεικών ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags