Facebook Pixel Ολυμπιακός: Από Αγγλία το πρώτο χτύπημα του... νέου Ολυμπιακού - "Στόπερ, δεξιός μπακ και 6άρι" - Συμβόλαιο 2.5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 21:30:00

Από Αγγλία το πρώτο χτύπημα του... νέου Ολυμπιακού - "Στόπερ, δεξιός μπακ και 6άρι" - Συμβόλαιο 2.5 εκατ.!

του Γιώργου Κτενά
Από Αγγλία το πρώτο χτύπημα του... νέου Ολυμπιακού - "Στόπερ, δεξιός μπακ και 6άρι" - Συμβόλαιο 2.5 εκατ.!

Όνομα που ξεχωρίζει στη μεταγραφική λίστα του Κορδόν! Στο Λιμάνι περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, όμως ο Τεχνικός Διευθυντής ήδη δουλεύει αρκετές περιπτώσεις παικτών που ξεχωρίζουν και θα προταθούν στον κόουτς.

Ολυμπιακός: Με τον διεθνή Γκανέζο στόπερ Ντάνιελ Αμαρτέι έχουν συνδεθεί οι Πειραιώτες, καθώς ο 28χρονος άσος είναι χωρίς ομάδα εδώ και λίγες μέρες και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Ερυθρόλευκοι δεδομένα θα ενισχυθούν το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα με παραπάνω από έναν παίκτη στην άμυνα, και ο Αμαρτέι θα μπορούσε να αποτελεί μια καλή λύση στα στόπερ.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Μπεσίκτας, προσφέροντας ετήσιο συμβόλαιο στα 2,5 εκατ. ευρώ.

"Στόπερ, δεξιός μπακ και 6άρι - Δεν θα ήταν βασικός στη Λέστερ αν... - Θυμίζει Σισέ και Μπα" 

Το sportdog ήρθε σε επαφή με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να μας πει την άποψη που έχει σχηματίσει για τον Γκανέζο άσο.

"Πήρε παιχνίδια την τελευταία σεζόν, αλλά μιλάμε για την τέταρτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος στην Αγγλία", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μπορεί να παίξει δεξιός μπακ και 6άρι στα δύσκολα, είναι πολυσύνθετος αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα ως παίκτης. Υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν υπήρχε η τρικυμία στη Λέστερ φέτος, δεν θα ήταν βασικός".

Πώς είναι στο παιχνίδι του;

"Θυμίζει Σισέ, Μπα, τους Αφρικανούς στόπερ που έχει ήδη ο Ολυμπιακός. Αν και είναι πιο δυνατός και αθλητικός. Έχει εμπειρία, παίζει 7 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ".

"Γιατί δεν τον θέλουν ομάδες στην Αγγλία - Αυτόν χρειάζεται μαζί του στον Ολυμπιακό - Παίζει και σε τριάδα"

Τον "βλέπεις" στον Ολυμπιακό;

"Εντάξει, είναι μια λύση. Αλλά μετά από τόσα χρόνια στην Αγγλία, γιατί παίζει από το 2016, το γεγονός ότι είναι ελεύθερος και τον θέλει η Μπεσίκτας αλλά όχι μία ομάδα στην Αγγλία, κάτι δείχνει".

Με ποιον θα ταίριαζε να παίξει στον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα με κάποιον γρήγορο, γιατί κι αυτός δεν φημίζεται για τη γρηγοράδα του. Επίσης, δεν είναι στόπερ που θα καθαρίσει ψηλές φάσεις. Η Λέστερ, μια ομάδα που υποβιβάστηκε και δεν θα ήταν καν βασικός αν δεν είχε τραυματιστεί ένας άλλος στόπερ που είχαν. Το είχε γυρίσει και σε τριάδα ο προπονητής, οπότε αναγκαστικά μπήκε στην 11άδα".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτογκόλ του Ολυμπιακού με Γκαρίδο - Στα πέναλτι απέκλεισε ομάδα από την Τανζανία - Γυρολόγος"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags