Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με Μέσι - Πάει για το κόλπο... γκρόσο ομάδα - Διαστημική πρόταση 1,5 δις
| 2023-06-07 21:43:00

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με Μέσι - Πάει για το κόλπο... γκρόσο ομάδα - Διαστημική πρόταση 1,5 δις

Sportdog Team
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με Μέσι - Πάει για το κόλπο... γκρόσο ομάδα - Διαστημική πρόταση 1,5 δις

Μπορεί ο Αργεντίνος σούπερ σταρ να φαίνεται ότι είναι έτοιμος να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, όμως δημοσιεύματα βάζουν... φωτιά με μια απίστευτη εξέλιξη.

Αλ Χιλάλ: Φαίνεται ότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία αρνείται να πιστέψει ότι έχασε την ευκαιρία να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο να επιλέγει τελικά την Ίντερ Μαϊάμι, και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Cope, Χελένα Κόντις, η διοίκηση του συλλόγου κατέβαλε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Πιο συγκεκριμένα η Αλ Χιλάλ προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι εξωφρενικό τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ και συνολική αξία 1,5 δισεκατομμυρίου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αργεντίνος και σύζυγός του δεν βλέπουν με καλό μάτι την μετακίνηση στην Σαουδική Αραβία και η ομάδα προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις με αυτό το ποσό που του προσφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags