Facebook Pixel Ίντερ Μαϊάμι: Έτοιμη για νέα "βόμβα" η Ίντερ Μαϊάμι - Θέλει να φέρει και πρώην συμπαίκτη του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 23:44:00

Έτοιμη για νέα "βόμβα" η Ίντερ Μαϊάμι - Θέλει να φέρει και πρώην συμπαίκτη του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Έτοιμη για νέα "βόμβα" η Ίντερ Μαϊάμι - Θέλει να φέρει και πρώην συμπαίκτη του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

Η ομάδα των ΗΠΑ μετά τη φερόμενη συμφωνία με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ είναι έτοιμη για ακόμα μια κίνηση που θα ζητηθεί μιας και θέλει να υπογράψει με ακόμα ένα πρώην παίκτη των Μπλαουγκράνα.

Σέρχιο Μπούσκετς: Στο επίκεντρο της δημοσιότητας είναι τις τελευταίες ώρες η Ίντερ Μαϊάμι μιας και είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, με τα διεθνή Μέσα να αναφέρουν πως απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, αλλά τους Αμερικάνους να θέλουν να πάρουν ακόμα έναν παίκτη που πέρασε από τη Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα μετά τον Αργεντίνο σούπερ σταρ η Ίντερ Μαϊάμι θέλει να αποκτήσει και τον Σέρχιο Μπούσκετς, που θα μείνει ελεύθερος από τους Μπλαουγκράνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με απολαβές αρκετά μεγάλες ώστε να τον δελεάσουν να έρθει στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags