Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κλείνει" παρτενέρ του Χουάνκαρ ο ΠΑΟ - Έρχεται ως ελεύθερος - Τι ισχύει για Μπερνάρ, αυτοί οι αρχηγοί
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 08:38:00

"Κλείνει" παρτενέρ του Χουάνκαρ ο ΠΑΟ - Έρχεται ως ελεύθερος - Τι ισχύει για Μπερνάρ, αυτοί οι αρχηγοί

Sportdog Team
"Κλείνει" παρτενέρ του Χουάνκαρ ο ΠΑΟ - Έρχεται ως ελεύθερος - Τι ισχύει για Μπερνάρ, αυτοί οι αρχηγοί

Στον "εκλεκτό" του για τη θέση του αριστερού μπακ φαίνεται να έχει καταλήξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τι γίνεται με κεντρικό χαφ και Λινγκρ.

Τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας φέρεται πως έχει βρει ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Από την Πολωνία γράφεται ότι ο Σέρβος μπακ θα μετακομίσει ως ελεύθερος από την Λέγκια στο Τριφύλλι, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο 420.000 ευρώ τον χρόνο, με τα μόνα που απομένουν να είναι τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την ίδια ώρα, οι Πράσινοι βρίσκονται και σε αναζήτηση κεντρικού χαφ, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ανάμενονται οι καθοριστικές συζητήσεις με την πλευρά του Οντρέι Λινγκρ.

Όσον αφορά στον Μπερνάρ και τα όσα ακούγονται, δεν υπάρχει κάποια πρόταση από την Βραζιλία και ο 30χρονος άσος παραμένει στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Τέλος, Αϊτόρ και Ζέκα θα είναι στο τιμ των αρχηγών του Παναθηναϊκού για φέτος, μετά από απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags