Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ για αντί-Μπακαμπού - Αυτά ψάχνει στην αγορά ο Κορδόν - "Δεν ξεγράφω Γκατούζο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 11:32:00

Στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ για αντί-Μπακαμπού - Αυτά ψάχνει στην αγορά ο Κορδόν - "Δεν ξεγράφω Γκατούζο..."

Sportdog Team
Στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ για αντί-Μπακαμπού - Αυτά ψάχνει στην αγορά ο Κορδόν - "Δεν ξεγράφω Γκατούζο..."

Τα πάντα στον Ολυμπιακό περιστρέφονται γύρω από την αναζήτηση προπονητή, η οποία θα κρίνει και το πότε θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού για το θέμα του προπονητή και εκείνο της ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ιραόλα είναι ψηλά στον Ολυμπιακού, με όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται στην υπόθεση του Βάσκου. Εξετάζει, παράλληλα, ο Κορδόν όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί από την Ισπανία, ενώ μέσα είναι και ο Κρέσπο. Τον Γκατούζο δεν μπορώ να τον ξεγράψω, όσο δεν κλείνει ομάδα.

 

Δεν λέω ότι θα είναι αυτός ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά από τη στιγμή που συνεχίζει να ψάχνει για τον προπονητή και ο Ιταλός δεν έχει βρει ομάδα ίσως να υπάρξει μία ανατροπή», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δευτέρα-Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο, το οποίο αν δεν έχει συμβεί θα μιλάμε για μεγάλη καθυστέρηση που μένει να αποδειχθεί και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν μετέπειτα από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Κορδόν δεν έχει αφήσει στην άκρη το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, αφού έφυγε ο Μπακαμπού που είναι θέμα χρόνου να πάει στα… πετροδόλαρα.

Θέλει δύο στόπερ, δύο χαφ, θέλει εξτρέμ και επιθετικούς. Είναι σε επαφή με αρκετούς παίκτες, ώστε όταν έρθει ο προπονητής και εξηγήσει το πλάνο του, θα παρουσιάσει τους ανάλογους παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Αγγλία το πρώτο χτύπημα του... νέου Ολυμπιακού - "Στόπερ, δεξιός μπακ και 6άρι" - Συμβόλαιο 2.5 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags