Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρομερή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Ο Μλαντένοβιτς αλλάζει το σύστημα του Γιοβάνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 13:07:00

"Τρομερή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Ο Μλαντένοβιτς αλλάζει το σύστημα του Γιοβάνοβιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Τρομερή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Ο Μλαντένοβιτς αλλάζει το σύστημα του Γιοβάνοβιτς"

Η νέα μεταγραφή του Τριφυλλιού φέρνει αλλαγές στο ρόστερ και στα πλάνα του Σέρβου προπονητή. Πώς και γιατί, διαβάστε στο Sportdog.gr!

Παναθηναϊκός: Τη δεύτερη κίνηση μετά την έλευση του Κάρλος Ζέκα φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να κάνουν οι Πράσινοι, δεδομένου ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο διεθνής Σέρβος άσος είναι χωρίς ομάδα αυτό το διάστημα, άρα το Τριφύλλι δεν χρειάζεται να δώσει χρήματα σε κάποια ομάδα για να τον αποκτήσει, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορεί μαζί με τον Χουανκάρ να συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο που θα καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Προφανώς η παρουσία του μπορεί να αποτελέσει και μια ηγετική προσωπικότητα στα αποδυτήρια, ενώ το 2021 είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα Πολωνίας, παρα το γεγονός ότι σπάνια υπάρχει τέτοια διάκριση σε έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζετυαι ως μπακ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσαπραλή, που γνωρίζει πολύ καλά το πολωνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μας πει δύο λόγια για τον Μλαντένοβιτς και την αξία του.

"Μου αρέσει, είναι τρομερός για τον Παναθηναϊκό. Παίζει όλη την πλευρά και, κυρίως, παίζει στο 3-5-2. Στην εθνική Σερβίας έπαιζε και ως χαφ", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε: "Ο Μλαντένοβιτς μπορεί να τον αφήσει στον πάγκο τον Χουανκάρ. Είναι καλύτερος και σίγουρα πιο γρήγορο. Ο Μλαντένοβιτς είναι ολοκληρωμένος παίκτης".

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει χτυπήσει πολύ καλή πόρτα με την απόκτηση του Σέρβου άσου, σε μια θέση που πέρσι λόγω και του προβλήματος υγείας του Γκανέα δεν κατάφερε να πάρει βοήθειες, με αποτέλεσμα να παίζει μόνο ο Χουανκάρ. Η έλευση του Μλαντένοβιτς μπορεί να αλλάξει 100% αυτή την κατάσταση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags