Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φώτης Κίτσος: Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 16:27:00

Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

του Γιώργου Κτενά
Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

Ο Κίτσος επιστρέφει στο Λιμάνι για να παίξει άμεσα! Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον Ρέαμτσιουκ και σίγουρα η... δοκιμασία του στην Κύπρο των ωρίμασε. Μπορεί να "αντέξει" την ερυθρόλευκη φανέλα;

Ολυμπιακός: Στο Λιμάνι έχει επιστρέψει, ήδη, ο Φώτης Κίτσος, ο 20χρονος αριστερός μπακ των Πειραιωτών που την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Κύπρο με τη δανεισμού στην Ομόνοια.

Η παρουσία του στη Μεγαλόνησο ήταν εξαιρετική και η επιστροφή του στην Ελλάδα δεν γίνεται για να συμπληρώσει την 25άδα αλλά για να γίνει ο Νο2 στην ιεραρχία των αριστερών μπακ - Ακούγεται έντονα ότι ο Ρέαμπτσιουκ θα αποχωρήσει με καλή μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να μείνει στην ομάδα ο Ραμόν και ο Κίτσος.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστας Καλλή, Κύπριο δημοσιογράφο στο goal.com.cy, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την πορεία του παίκτη στη Μεγαλόνησο.

"Έπαιξε σε διάφορες θέσεις και με την παρουσία του εξέπληξε θετικά. Ήρθε ως νεαρός, δεύτερη ουσιαστικά επιλογή. Όποτε κλήθηκε για να αγωνιστεί όμως κέρδισε τις εντυπώσεις, έδεσε με τον κόσμο της Ομόνοιας, γιατί προερχόμενος από τον Ολυμπιακό ήξερε πως να συνδεθεί με τον ζεστό κόσμο της Ομόνοιας, που εκτίμησε ότι έδινε το 110% των δυνατοτήτων του όποτε έμπαινε στο γήπεδο. Ήταν πέρα από τις ικανότητές του. Ήταν καλός επιθετικά και αμυντικά", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Σε ποιες θέσεις έπαιξε φέτος;

"Έπαιξε και αριστερός μπακ και δεξιό μπακ, αριστερό εξτρέμ. Ήταν πολύ καλός σε όλες τις θέσεις, έκανε καλά παιχνίδια ως εξτρέμ, έχει επιθετικά χαρακτηριστικά. Όταν κλήθηκε να παίξει εξτρέμ είχε διείσδυση και καλή μεταβίβαση, ήταν  θετικός στο παιχνίδι του".

Έκανε τη διαφορά;

"Το γεγονός ότι έπαιξε σύνολο 31 ματς στη σεζόν, είναι σημαντικός αριθμός που τον βοήθησε να αναπτύξει το ταλέντο του, να πάρει εμπειρία και έδειξε ότι έχει την προοπτική, σύμφωνα με όσα έλεγαν και οι προπονητές του. Ήρθε εδώ για να αρπάξει ευκαιρίες και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Για αυτό τον παραχώρησε και ο Ολυμπιακός άλλωστε".

Μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό;

"Μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στον Ολυμπιακό, ο Κίτσος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ. Σίγουρα μπορεί να είναι η δεύτερη επιλογή στον Ολυμπιακό".

Με ποιον μπορεί να συνυπάρξει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος θα είναι αριστερός εξτρέμ τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά θεωρώ ότι με τα επιθετικά χαρακτηριστικά που έχει, μπορεί να έχει καλή συνεργασία με τον εξτρέμ εφόσον δέχεται στήριξη στην άμυνα. Αν μπορώ να βρω αρνητικό στον Κίτσο είναι ότι είναι επιθετικογενής μπακ και χρειάζεται στήριξη από τον εξτρέμ".

Τι σου έκανε εντύπωση σε εκείνον;

'"Εβγαζε μια αποφασιστικότητα σε μαρκαρίσματα και ενέργειες με την μπάλα στα πόδια και ωριμότητα, παρόλο που είναι νεαρός. Έδωσε ανταγωνιστικά παιχνίδια στην Κύπρο, απέναντι σε ομάδες τίτλου, όπως και στην Ευρώπη. Κι αυτό ήταν στα συν για τον ίδιο και για να ωριμάσει".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό πρωτοσέλιδο κράξιμο Πρωταθλητή στον Μπακαμπού - "Πήρε τα λεφτά, ζήτησε συγνώμη, κι έφυγε" (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags