Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Θα διάλεγα Ντάντας από Ντέλια - Πρέπει να φύγει ο Γκαρσία"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 01:35:00

Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Θα διάλεγα Ντάντας από Ντέλια - Πρέπει να φύγει ο Γκαρσία"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Θα διάλεγα Ντάντας από Ντέλια - Πρέπει να φύγει ο Γκαρσία"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην ομάδα ενόψει μεταγραφών.

Φραν Ζουέλα: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του  ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με τον Τιάγκο Ντάντας, τα όσα περιμένει να δει από αυτόν αλλά και τη σύγκριση του με τον... Κωνσταντέλια.

Για τον Ντάντας, σημείωσε: «Είναι πολύ καλός παίκτης, αν ο ΠΑΟΚ έχει στο ταμείο τα επτά εκατομμύρια, αξίζει να τα δώσει, γιατί έχει το μέλλον μπροστά του. Πιστεύω ότι μελλοντικά θα μπορούσε να τον πουλήσει τον Ντάντας στα διπλάσια χρήματα.

Είχε περάσει μία μεγάλη διαδικασία, σαν παίκτης έχει δουλέψει και έχει μάθει πολλά πράγματα με παραστάσεις και αυτά τον έχουν βελτιώσει ποδοσφαιρικά. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει ζήσει και άλλα πράγματα. Αν είχα να διαλέξω τον Ντάντας ή τον Κωνσταντέλια, θα αγόραζα τον Τιάγκο, γιατί έχει βγει από το comfort zone του, ενώ ο Ντέλιας έχει δείξει μόνο σε μία ομάδα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Γκαρσία ξέρει την κουλτούρα της ομάδας, ξέρει τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Εγώ τον Πάμπλο θα τον ρωτούσα , τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου; Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά αλλά η καριέρα είναι άλλο, αν θες καριέρα πρέπει να φύγεις από τον ΠΑΟΚ, γιατί πρέπει να αποδείξει και στον εαυτό του πράγματα», είπε ο Φραν Ζουέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Μπαμπαγκίντα ο ΠΑΟΚ - "Μεταγραφή μέσω γνωριμιών Μπότο - Τον θέλει κι άλλη ελληνική ομάδα"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags