Facebook Pixel Άρης: Βάζει... πλάτη για Γκρέι παλαίμαχος του Άρη - "Είναι παρεξηγημένος, είναι φορ γκολτζής - Τον έκαψαν"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 05:11:00

Βάζει... πλάτη για Γκρέι παλαίμαχος του Άρη - "Είναι παρεξηγημένος, είναι φορ γκολτζής - Τον έκαψαν"

Sportdog Team
Βάζει... πλάτη για Γκρέι παλαίμαχος του Άρη - "Είναι παρεξηγημένος, είναι φορ γκολτζής - Τον έκαψαν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην περίπτωση του έμπειρου επιθετικού της ομάδας, κάνοντας γνωστή μια διαφορετική άποψη.

Γιώργος Γκουγκουλιάς: Σχετικά με την περίπτωση του Γκρέι και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά αγωνιζόμενος στον Άρη, μίλησε ο πρώην επιθετικός των Κιτρίνων μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM.

Νομίζω ότι ο Γκρέι, κάηκε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ και γι αυτό φταίει ο πρώην προπονητής, ο Άγγλος, ο οποίος δεν δούλεψε καθόλου στην διακοπή. Ο Γκρέι με 11 γκολ, έμεινε και εκτός ομάδας γιατί πήραν τον Καμαρά, ο οποίος μάλλον έπρεπε να παίζει, αλλά έναν παίκτη που σου βάζει 11 γκολ δεν τον πετάς έτσι.

Εάν τον δούλευε καλύτερα στην προπόνηση, θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη περισσότερα ο Γκρέι και να μην είναι τόσο άσχημα ψυχολογικά. Επηρεάσθηκε και έχασε και καθοριστικά πέναλτι, με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, αλλά ο Γκρέι έπαιρνε πολύ καλές θέσεις για γκολ και μέσα στην αντίπαλη περιοχή ήταν σε επίκαιρες θέσεις. Με λίγη περισσότερη δουλειά, πιστεύω ότι θα προσφέρει πολλά περισσότερα του χρόνου, o Γκρέι παρεξηγήθηκε, είναι κλασικός φορ και γκολτζής, εγώ αυτό πιστεύω”, είπε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags