Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για την απόκτηση επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Μεγάλο... αγκάθι με Τζίμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 07:22:00

Τα δεδομένα για την απόκτηση επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Μεγάλο... αγκάθι με Τζίμα

Sportdog Team
Τα δεδομένα για την απόκτηση επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Μεγάλο... αγκάθι με Τζίμα

Ο επιθετικός πρώτης γραμμής συνιστά άμεση ανάγκη για τον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την απουσία του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος δεν πρόκειται να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου!

ΠΑΟΚ: Ο επιθετικός πρώτης γραμμής συνιστά άμεση ανάγκη για τον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την απουσία του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος δεν πρόκειται να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου!

Στην περίπτωση του επιθετικού, τα πράγματα είναι σαφώς πιο περίπλοκα για τους Θεσσαλονικείς καθώς επί του παρόντος, πο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Στέφανος Τζίμας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Θέος, κάλεσε 27 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 10 ανήκουν στον ΠΑΟΚ και πρόκειται για τους: Στέφανο Τζίμα, Δημήτρη Μοναστηρλή, Χαράλαμπο Γεωργιάδη, Ζήση Τσίκο, Νίκο Δεληγιάννη, Λευτέρη Τασιούρα, Δημήτρη Κωττά, Κώστα Γκούμα, Νίκο Σπυράκη και Γιάννη Γκιτέρσο.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο διάστημα 12-16 Ιουνίου, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 στην Μάλτα (3-16 Ιουλίου). Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 3 Ιουλίου για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17.

Τι σημαίνει αυτό; Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου και ανήκει στους δικαιολογημένα «απόντες» λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική.

Η Εθνική Νέων θα συμμετάσχει στον 2o όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2023, με αντιπάλους την Ισλανδία, την Νορβηγία και την Ισπανία. Στον πρώτο όμιλο θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια χώρα Μάλτα, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Ιταλία και την πρόκριση στην ημιτελική φάση (νοκ άουτ αγώνες) θα κατακτήσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Αν -μάλιστα- η Εθνική προκριθεί, το ταξίδι συνεχίζεται και ο Στέφανος Τζίμας θα είναι απών απ΄όλη την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, δεδομένο που οφείλει να προσμετρηθεί από τους Θεσσαλονικείς ως προς το πώς θα κινηθούν.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags