Facebook Pixel Άρης: Ανατροπή στον Άρη με Λουίς Πάλμα - "Κανονικά στην προετοιμασία" - Τι ισχύει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 20:26:00

Ανατροπή στον Άρη με Λουίς Πάλμα - "Κανονικά στην προετοιμασία" - Τι ισχύει

Sportdog Team
Ανατροπή στον Άρη με Λουίς Πάλμα - "Κανονικά στην προετοιμασία" - Τι ισχύει

Στον Άρη μετρούν αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται όλα τα ζητήματα που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

 

Άρης: Στον Άρη μετρούν αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται όλα τα ζητήματα που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

Μία από τις υποθέσεις που… εκκρεμούν είναι κι αυτή της μεταγραφής ή όχι του Λουίς Πάλμα για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Όσο όμως το θέμα δεν παρουσιάζει εξέλιξη, ο παίκτης θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων κι αν προκύψει κάτι στην πορεία… βλεπουμε.

Όπως μεταδίδουν μάλιστα ΜΜΕ της Ονδούρας, ο 23χρονος ετοιμάζεται ήδη να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Για τον Λουίς Πάλμα είναι γεγονός ότι δεν θα είναι στις τελευταίες κλήσεις για την Εθνική Ονδούρας για το Gold Cup. Αρκετός λόγος για να φύγει από τη χώρα τις επόμενες μέρες για την Ελλάδα. Ο Πάλμα θα ταξιδέψει στην ευρωπαϊκή χώρα την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Αργότερα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη 13 και έτσι θα ξεκινήσει η προετοιμασία με τον Άρη Θεσσαλονίκης στις 15 αυτού του μήνα”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags