Facebook Pixel "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Δεν θέλει να τον... βλέπει ο Ιβάν - "Ζημιά" εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 18:58:00

"Τελειώνει" κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Δεν θέλει να τον... βλέπει ο Ιβάν - "Ζημιά" εκατομμυρίων!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Δεν θέλει να τον... βλέπει ο Ιβάν - "Ζημιά" εκατομμυρίων!

Μία ανακοίνωση έκπληξη με τη σφραγίδα του αφεντικού! Πολλές και σημαντικές θα είναι οι αλλαγές το φετινό καλοκαίρι στον Δικέφαλο. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει, όμως το επόμενο διάστημα έρχεται ακόμα μία είδηση... βόμβα.

ΠΑΟΚ: Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται ότι κάθεται ο Ζοσέ Μπότο στη Θεσσαλονίκη, καθώς η κατάσταση για εκείνον στον Δικέφαλο δεν είναι καθόλου καλή το τελευταίο διάστημα, όπως σας είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr.

Για την ακρίβεια εδώ και κάμποσο καιρό δεν είναι καλή η κατάσταση για εκείνον, καθώς φαίνεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι... μπαρούτι μαζί του, καθώς την εποχή που βρίσκεται στην ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι αξιόλογο.

Αν εξαιρέσουμε τις υποθέσεις των Κοτάρσκι και Νάρεϊ, για τις οποίες επέμενε και η αλήθεια είναι ότι δικαιώθηκε, δεν υπάρχει άλλη μεταγραφή επί των ημερών του που να έχει αποδώσει - Αν και στοίχισαν κάμποσα εκατ. ευρώ.

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ζ. Μπότο; Η θετική εισήγηση που έκανε για την παραμονή τού Νέλσον Ολιβέιρα, όπως θετική εισήγηση είχε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου - Αν και εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής εισηγήθηκε μεν θετικά αλλά με μεγάλη μείωση στο συμβόλαιο του συμπατριώτη του.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καθόλου επαφή το τελευταίο διάστημα με τον Μπότο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του Πορτογάλου. Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του ότι το ταμείο θα το έκανε στο τέλος της σεζόν και μην αποκλείει κανείς αυτό το ταμείο να γίνει ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

Κάτι που, σε έναν βαθμό, μπορεί να ερμηνεύει και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ "καίγεται" για να φέρει τέσσερις παίκτες άμεσα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κινητικότητα σχετικά.

Τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα; Πολλά ακούγονται στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την ώρα ο Μπότο συνεχίζει κανονικά στην ομάδα. Θα μπορούσε να πάρει τη θέση του ο Άγγελος Αναστασιάδης; Ρητό: Όχι!

Θα μπορούσε να αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ ο ο Γιώργος Σαββίδης; Αυτή θα μπορούσε να είναι μια προοπτική, αλλά την τελευταία φορά που Γ. Σαββίδης και Λουτσέσκου είχαν συνεργαστεί στο ίδιο πλαίσιο, ο Ρουμάνος προπονητής είχε αποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέο Βίντα" και παίκτη από ΠΑΟ η ΑΕΚ - Οι 6 λόγοι που "στράβωσε" ο Κουρμπέλης - Έκλεισε τον πρώτο ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags