Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κορυφαίο όνομα του ΠΑΟ ζήτησε αύξηση από Αλαφούζο και... βγαίνει προς πώληση - Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 20:15:00

Κορυφαίο όνομα του ΠΑΟ ζήτησε αύξηση από Αλαφούζο και... βγαίνει προς πώληση - Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
Κορυφαίο όνομα του ΠΑΟ ζήτησε αύξηση από Αλαφούζο και... βγαίνει προς πώληση - Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς!

Αν και 11αδατος σε όλη τη σεζόν, τον "βάζουν στη βιτρίνα"! Ο παίκτης ήθελε ένα καλύτερο συμβόλαιο, ωστόσο οι Πράσινοι όχι μόνο δεν το σκέφτονται, αλλά είναι έτοιμοι να δεχθούν όποια καλή πρόταση έρθει για να τον παραχωρήσουν. Μπλόφα για να παίξει καλύτερα ή όντως πωλείται;

Πολλές είναι οι εξελίξεις που υπάρχουν στο εσωτερικό των Πρασίνων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της προσπάθειας η ομάδα να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πρώτη φορά μετά της σεζόν 2016-17. Μάλιστα δεν είναι μόνο οι προσθήκες, που αυτή τη στιγμή είναι δεδομένες ότι θα γίνουν, αλλά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν πάρει τις αποφάσεις τους σχετικά με το υπάρχον ρόστερ.

Μια από αυτές είναι και για την περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ο Αργεντίνος, που ήρθε στους Πράσινους το καλοκαίρι του 2021, μπορεί συνολικά να μετράει 81 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα, έχοντας σκοράρει 19 φορές και έχοντας δώσει 5 ασίστ, όμως φέτος η χρονιά του ήταν απογοητευτική. Πιο συγκεκριμένα σε 38 παρουσίες του στην ενδεκάδα, βρήκε δίχτυα μόλις έξι φορές, ενώ έδωσε δύο ασίστ, μην θυμίζοντας σε τίποτα τον παίκτη που ήταν έναν χρόνο πριν. 

Από την πλευρά του 31χρονου είναι σαφής η επιθυμία να υπάρξει συζήτηση με την πλευρά του Τριφυλλιού, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για νέο συμβόλαιο, μιας και φαίνεται ότι ο Αργεντίνος δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα, αλλά παράλληλα θέλει να δει σε... πράξη την βοήθεια που έχει προσφέρει στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Οι άνθρωποι της ομάδας, έχοντας απογοητευτεί από την εικόνα του Παλάσιος, δεν σκέφτονται αυτή τη στιγμή να προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, ξέροντας ότι αφού ο παίκτης επιθυμεί να μείνει θα μπορέσουν να τον... πιέσουν ώστε να ανεβάσει την απόδοσή του, ενόψει νέας χρονιάς.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε δώσει περίπου 1,5 εκατομμύριο για να τον αποκτήσει από την Ιντιπετιέντε, σε μια μεταγραφή... θρίλερ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή αναφέρουν πως οι Πράσινοι είναι ανοιχτοί ακόμα και για πώληση του Αργεντίνου, αν έρθει μια πρόταση που θα τους ικανοποιεί, με την μεταγραφική αξία του παίκτη αυτή τη στιγμή να είναι στο 1,5 εκατομμύριο, με την τιμή να παρουσιάζει πτώση δύο εκατομμυρίων από τη στιγμή που ο Παλάσιος είχε έρθει στην ομάδα.

Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σαν αποτέλεσμα της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο Τριφύλλι, αφού τα οικονομικά προβλήματα αποτελούν παρελθόν και η ομάδα μπορεί να δαπανήσει τα ποσά που χρειάζεται ώστε να αποκτήσει κάθε ποδοσφαιριστή που θα φανεί πως θα βοηθήσει το  πλάνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι το ΟΚ από πλευράς Γιοβάνοβιτς, μιας και ο Αλαφούζος του έχει δώσει τα... κλειδιά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση για τις μεταγραφές - Αναβαθμίζει τον Παναθηναϊκό σε ΑΕΚ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags