Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκαλύψεις Νικολογιάννη για την πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ - "Υπάρχουν συζητήσεις... - Πιθανό να κλείσει"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 21:25:00

Αποκαλύψεις Νικολογιάννη για την πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ - "Υπάρχουν συζητήσεις... - Πιθανό να κλείσει"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Νικολογιάννη για την πρώτη μεταγραφή ΠΑΟ - "Υπάρχουν συζητήσεις... - Πιθανό να κλείσει"

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης φετινής μεταγραφής φαίνεται ότι είναι οι Πράσινοι μιας και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστή.

Τάσος Νικολογιάννης: Για το γεγονός ότι οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά και για τις μεταγραφές των Πρασίνων μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Φαίνεται πως το πράγμα με Μλαντένοβιτς προχωρά. Είναι σε επαφή με τον Παναθηναϊκό η πλευρά του παίκτη. Δεν έχει τελειώσει κάτι, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις και το επόμενο τριήμερο ίσως έχουμε θετική κατάληξη. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, δεν έχει πει ακόμη το ΟΚ ο ποδοσφαιριστής και περιμένουμε. Είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ο Σέρβος την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο Μλαντένοβιτς δεν θα λογίζεται ως εναλλακτική λύση, αλλά θα διεκδικήσει θέση βασικού από τον Χουάνκαρ. Άλλωστε είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι διεθνής με τη Σερβία, πρόπερσι βγήκε καλύτερος παίκτης στην Πολωνία και φέτος είχε μια γεμάτη χρονιά».

Για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού: «Αν κλείσει ο Μλαντένοβιτς, θα προχωρήσει για να καλύψει δύο ακόμη άμεσες ανάγκες: αυτή του στόπερ και αυτή του κενού του Κουρμπέλη», σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags