Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στον... αέρα η περίπτωση Ντάντας στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... αγκάθι για συμφωνία - Τότε εξελίξεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 10:48:00

Στον... αέρα η περίπτωση Ντάντας στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... αγκάθι για συμφωνία - Τότε εξελίξεις

Sportdog Team
Στον... αέρα η περίπτωση Ντάντας στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... αγκάθι για συμφωνία - Τότε εξελίξεις

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον Τιάγκο Ντάντας να μετράει συνολικά 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ και απολογισμό πέντε γκολ και δυο ασίστ. Αρχικά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί αλλά για ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν ήταν ο ένας από τους δυο βασικούς χαφ του ΠΑΟΚ.

 

ΠΑΟΚ: Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον Τιάγκο Ντάντας να μετράει συνολικά 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ και απολογισμό πέντε γκολ και δυο ασίστ. Αρχικά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί αλλά για ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν ήταν ο ένας από τους δυο βασικούς χαφ του ΠΑΟΚ.

Εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα φαινόταν πως ο Δικέφαλος θα έβρισκε τον τρόπο να τον κρατήσει και την νέα σεζόν στην Τούμπα, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες φαίνεται πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Η κατάσταση με τον Τιάγκο Ντάντας είναι ξεκάθαρη και το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την επιθυμία του ΠΑΟΚ να συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα». Η Μπενφίκα και ο Ρότζερ Σμιντ δεν τον έχουν στα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, θέλει να τον πουλήσει ή να τον δώσει δανεικό με καλύτερους όρους και αυτό γιατί μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου που τελειώνει το καλοκαίρι του 2024.

Οι Πορτογάλοι αν προχωρήσουν σε δανεισμό του παίκτη σκέφτονται να βάλουν ρήτρα υποχρεωτική ύψους 7.000.000 ευρώ, βάσει των όσων προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Μπενφίκα για το συγκεκριμένο θέμα του βραχύσωμου Πορτογάλου χαφ. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει και δεν μπορεί να δεχτεί αυτό το ποσό ως ρήτρα αγοράς γιατί ξεφεύγει κατά πολύ από τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ για τον Ντάντας υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από γερμανικές και γαλλικές ομάδες που θα έχουν σκάουτερ στα παιχνίδια του EURO U21.

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη, θα πρέπει να διαπραγματευτεί άμεσα γιατί η αξία του θα ανέβει μετά τα παιχνίδια με την Πορτογαλία στα τελικά του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν σε Ρουμανία και Γεωργία με τον Ντάντας να είναι βασικός και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: "Να ετοιμάζεστε για του χρόνου - Ούτε ημίχρονο... - Όνειρο πάλι οι δυναστείες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags