Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στα... βαθιά Μπότο, Λουτσέσκου - Στα... βαθιά για την αναζήτηση επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Τζίμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 10:56:00

Στα... βαθιά Μπότο, Λουτσέσκου - Στα... βαθιά για την αναζήτηση επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Τζίμα

Sportdog Team
Στα... βαθιά Μπότο, Λουτσέσκου - Στα... βαθιά για την αναζήτηση επιθετικού στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Τζίμα

Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε μια περίοδο που δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα σε ότι αφορά θέματα επί του πρακτέου στα μεταγραφικά και κάθε μέρα που περνάει, φέρνει τον χρόνο να πιέζει ολοένα και περισσότερο.

 

ΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε μια περίοδο που δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα σε ότι αφορά θέματα επί του πρακτέου στα μεταγραφικά και κάθε μέρα που περνάει, φέρνει τον χρόνο να πιέζει ολοένα και περισσότερο.

Ο χρόνος πιέζει κυρίως για να υλοποιηθεί η συμφωνία που υπήρξε πριν λίγες μέρες ανάμεσα σε Γιώργο Σαββίδη, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου για τις 3-4 πρώτες κινήσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ σε ποιότητα και ποσότητα. Ο Λουτσέσκου περιμένει να έχει όσο νωρίτερα γίνεται τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους μπολιάσει στο σύνολο και ειδικά επιμένει για την απόκτηση ενός βασικού σέντερ φορ.

Για την υπόθεση του σέντερ φορ είναι δύσκολο να ξεπεραστούν κάποιες καθυστερήσεις γιατί είναι μια δύσκολη απόφαση και ένας παίκτης που χρειάζεται ενδελεχή προετοιμασία για να αποκτηθεί. Αν συνεχιστεί βέβαια αυτή η στασιμότητα – καθυστέρηση θα αρχίσει να αποτελεί πρόβλημα. Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να δώσουν ένα συμβόλαιο πάνω από 1.000.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη που θα αποκτηθεί για την κορυφή της επίθεσης. Ο πήχης στον Δικέφαλος δεν πρέπει να ρίξει τον πήχη και να αποκτήσει έναν παίκτη που να κάνει την διαφορά και η πίεση των ημερομηνιών είναι ένα θέμα προς συζήτηση.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν προταθεί όπως ο Τέεμου Πούκι, με τον Φινλανδό να είναι ένας παίκτης που ακούστηκε και μένει να φανεί τι θα γίνει. Υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται στην λίστα και εξετάζονται, αλλά πέραν του φορ ως πρώτες κινήσεις ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει έναν αναπληρωματικό επιθετικό, έναν μεσοεπιθετικό και έναν χαφ υψηλού επιπέδου, που θα ανεβάσουν ποιοτικά και ποσοτικά την ομάδα.

Ο επιθετικός πρώτης γραμμής συνιστά άμεση ανάγκη για τον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την απουσία του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος δεν πρόκειται να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου. Στην περίπτωση του επιθετικού, τα πράγματα είναι σαφώς πιο περίπλοκα για τους «ασπρόμαυρους» καθώς επί του παρόντος, ο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Στέφανος Τζίμας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Δικεφάλου και ανήκει στους δικαιολογημένα «απόντες» λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαντάσου να έρθουν και οι μεταγραφές στον ΠΑΟ - Καμπανάκι για Ολυμπιακό - Έρχεται… πόλεμος στο ΣΕΦ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags