Facebook Pixel "Η συσπείρωση το μεγαλύτερο "όπλο" της ΑΕΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 10:32:00

Ο Γιώργος Τσακίρης δείχνει τον δρόμο: "Η συσπείρωση το μεγαλύτερο "όπλο" της ΑΕΚ"!

Sportdog Team
Ο Γιώργος Τσακίρης δείχνει τον δρόμο: "Η συσπείρωση το μεγαλύτερο "όπλο" της ΑΕΚ"!

Ο Γιώργος Τσακίρης υπογραμμίζει τον λόγο που η ΑΕΚ τα πήρε όλα και ξεκαθαρίζει πως ανεξάρτητα από τις προσθήκες, αυτό δεν πρέπει να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα.

Διαχρονικά αν το ψάξουμε, αν πάμε πίσω στο παρελθόν και προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί η ΑΕΚ τα κατάφερε σε κάθε σεζόν που πρωταγωνίστηκε (και σε κάποιες απ’ αυτές κατέκτησε τον τίτλο), υπάρχουν πολλά συγκεκριμένα κοινά στοιχεία που ίσως βρούμε, μα ένα ήταν (και παραμένει) πάντα το πλέον σημαντικό και ίδιο για να οδηγήσει την ομάδα προς την επιτυχία. Άλλες φορές και με διάρκεια, με συνέχεια και με συνέπεια, άλλες πάλι όχι. Δεν γίνεται να τα ‘χεις όλα και πάντα. Μπορείς ωστόσο να τα συνδυάσεις για κάποια χρόνια με τεράστια επιτυχία και αυτό να σου φέρει τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις, στόχοι που έχουν θέσει ήδη οι νταμπλούχοι, ξεκάθαρα…

Πρόκειται για το κομμάτι της συσπείρωσης. Όποτε διέκρινε αυτό το πράγμα την ΑΕΚ, είναι γεγονός, ότι δεν είχε αντίπαλο. Όπως και φέτος δεν είχε παρά την υπερβατική σεζόν που έκανε ο Παναθηναϊκός: πριν καν φτάσουμε στο τέλος και στα play-offs είχαν αναγνωρίσει όλοι τον Δικέφαλο ως την καλύτερη ομάδα, εκείνη που παρουσιάζει το πιο ελκυστικό, όμορφο και ολοκληρωμένο (συγκριτικά πάντα με τους βασικούς ανταγωνιστές της) ποδόσφαιρο. Για να φτάσει να το πετύχει αυτό όμως δεν θα ήταν αρκετό μόνο το κομμάτι της ενίσχυσής της, για να είμαστε ειλικρινείς το τελευταίο κομμάτι -πολύ σημαντικό- ήταν αυτό.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags