Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άσχημοι... οιωνοί για ΠΑΟΚ ενόψει Ευρώπης - Μόλις 10% πιθανότητες να κάνει τρεις προκρίσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 11:20:00

Άσχημοι... οιωνοί για ΠΑΟΚ ενόψει Ευρώπης - Μόλις 10% πιθανότητες να κάνει τρεις προκρίσεις

Sportdog Team
Άσχημοι... οιωνοί για ΠΑΟΚ ενόψει Ευρώπης - Μόλις 10% πιθανότητες να κάνει τρεις προκρίσεις

Σύμφωνα με την στατιστική από την UEFA τα προηγούμενα χρόνια, μόνο το 10% των ομάδων που ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους από τα προκριματικά μία διοργάνωσης, κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους, ειδικά όταν έπρεπε να ξεπεράσουν τα εμπόδια τριών αντιπάλων.

 

ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με την στατιστική από την UEFA τα προηγούμενα χρόνια, μόνο το 10% των ομάδων που ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους από τα προκριματικά μία διοργάνωσης, κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους, ειδικά όταν έπρεπε να ξεπεράσουν τα εμπόδια τριών αντιπάλων.

Δεν έχει σημασία εάν οι αντίπαλοι ήταν υποδεέστεροι ή θεωρητικά πιο δυνατοί, το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο βάσει στατιστικής. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια για να φτάσει στους ομίλους.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από αυτό της περσινής σεζόν δεν θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος αποκλείστηκε από μία ομάδα κατώτερη θεωρητικά όπως η Λέφσκι Σόφιας, μην καταφέρνοντας ούτε μια απλή νίκη γοήτρου. Στο γήπεδο η Λέφσκι αποδείχθηκε καλύτερη και έφερε τον ΠΑΟΚ μπροστά σε έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Για να συμπεριληφθεί στο γκρουπ των ομάδων, οι οποίες θα καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης πρέπει να γίνει μια υπέρβαση από πολύ νωρίς στην σεζόν.

Είναι πολύ μεγάλο το στοίχημα και ξεκάθαρα πολύ έντονη η πρόκληση για όλους. Από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι τον Ραζβάν Λουτσέσκου και από τον Ίνγκασον μέχρι τον Στέφανο Τζίμα. Το ζητούμενο είναι επιτέλους να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην Τούμπα και για να επιστρέψουν, πρέπει να έρθουν νίκες που αυτές οι νίκες θα φέρουν προκρίσεις.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: "Να ετοιμάζεστε για του χρόνου - Ούτε ημίχρονο... - Όνειρο πάλι οι δυναστείες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags