Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Συμφωνία ΠΑΟ με ποδοσφαιριστή - Τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα να τελειώσει η μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 11:36:00

Έσκασε τώρα! Συμφωνία ΠΑΟ με ποδοσφαιριστή - Τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα να τελειώσει η μεταγραφή

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Συμφωνία ΠΑΟ με ποδοσφαιριστή - Τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα να τελειώσει η μεταγραφή

Την δεύτερη μεταγραφή τους φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν οι Πράσινοι μιας και όπως έγινε γνωστό υπάρχει οριστική συμφωνία με ποδοσφαιριστή, που τις επόμενες ημέρες έρχεται στη χώρα μας.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του, μετά τον Κάρλος Ζέκα, είναι ο Παναθηναϊκός μιας και όπως έγινε γνωστό ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, που μένει ελεύθερος από την Λέγκια, με τον ίδιο να έρχεται τις επόμενες ημέρες στη Αθήνα, ώστε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Πολωνία, μετρώντας 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ έδωσε το παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική Σερβίας, με τον ίδιο ερχόμενος στον Παναθηναϊκό να δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό δίδυμο, μαζί με τον Χουάνκαρ, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: "Να ετοιμάζεστε για του χρόνου - Ούτε ημίχρονο... - Όνειρο πάλι οι δυναστείες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags