Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι 3+1 κινήσεις που θέλει να κάνει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Τι ισχύει για Άμραμπατ, Τζαβέλλα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 17:43:00

Οι 3+1 κινήσεις που θέλει να κάνει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Τι ισχύει για Άμραμπατ, Τζαβέλλα

Sportdog Team
Οι 3+1 κινήσεις που θέλει να κάνει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Τι ισχύει για Άμραμπατ, Τζαβέλλα

Η Ένωση δείχνει να μην βιάζεται ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού, με τον Αργεντίνο τεχνικό πάντως να έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν.

ΑΕΚ: Για τα τελευταία νέα της Ένωσης μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αρχικά αναφέρθηκε στην Κάρτα Φίλου που κυκλοφόρησε και είναι συλλεκτική, καθώς αφορά τη σεζόν 2023-24, όπου ο σύλλογος κλείνει τα 100 χρόνια ζωής και βέβαια είναι προαπαιτούμενο, όπως και πέρυσι, για να αγοράσει κάποιος διαρκείας στο ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα και συγκεκριμένα τις αποχωρήσεις σημείωσε ότι ο Άμραμπατ ψάχνει ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ για τον Τζαβέλλα σημείωσε ότι θέλει και ο ίδιος να πάει κάπου, για να παίζει, καθώς στο μυαλό του είναι η Εθνική και η προοπτική του να δώσει το παρών στο Euro της Γερμανίας.

Στον τομέα της ενίσχυσης ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε ότι η ΑΕΚ δεν βιάζεται υπογραμμίζοντας οτι «καλά κάνει και δεν βιάζεται. Δεν έχει λόγο να βιαστεί και θα ήταν εγκληματικό αν το έκανε αυτό», αφού ο ατίας Αλμέιδα έχει αποφασίσει ότι η ομάδα θα πάει για 3+1 μεταγραφές: Στόπερ, αριστερό εξτρέμ επιθετικό και… Πινέδα -για τον οποίο δεν υπάρχει εξέλιξη- ή αντι-Πινέδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τα πάντα ο Παναθηναϊκός - Ανατροπή με ξένο και δύο Έλληνες στο ΟΑΚΑ - Τα δίνει όλα ο Σερέλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags