Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Φοβερές ατάκες Ντέμη για... Τζόλη στην ΑΕΚ - "Αν ο γιός μου γίνει Ολυμπιακός..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 21:53:00

Φοβερές ατάκες Ντέμη για... Τζόλη στην ΑΕΚ - "Αν ο γιός μου γίνει Ολυμπιακός..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Ντέμη για... Τζόλη στην ΑΕΚ - "Αν ο γιός μου γίνει Ολυμπιακός..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τη συμπεριφορά Τσιτσιπά, την… αγχωτική σκέψη της ομάδας που θα επέλεγε ο γιος του και το αν θα κόλλαγε ο Τζόλης στην ΑΕΚ απάντησε στην ανάκριση από ακροατές του bwinΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στην καθιερωμένη «ανάκριση» με ερωτήσεις ακροατών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 υποβλήθηκε για μια ακόμη φορά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στο τελευταίο ημίωρο της εκπομπής «Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα (ποδοσφαιρικά και μη) που του τέθηκαν.

Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, παραδέχθηκε ότι θα περίμενε πιο ευγενική συμπεριφορά από τον Τσιτσιπά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό παιδί), αναφέρθηκε στην αγχωτική σκέψη που έκανε παλιότερα μήπως γίνει ο γιος του Ολυμπιακός και εξέφρασε την άποψή του στο υποθετικό ενδεχόμενο αν θα κολλούσε ο Χρήστος Τζόλης στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3+1 κόουτς στη λίστα Κορδόν - Το αουτσάιντερ που φέρνει και φορ στο Λιμάνι - Αναβαθμίζει τον ΠΑΟ σε ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags