Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι 4 μικροί που ξεχώρισε ο Κορδόν - Δύο στόπερ και δύο φορ - Βρήκε… Κωνσταντέλια ο Ολυμπιακός (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-12 10:00:00

Οι 4 μικροί που "ανεβάζει" ο Κορδόν - Δύο στόπερ και δύο φορ - Βρήκε… Κωνσταντέλια ο Ολυμπιακός (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με υπέροχα γκολ που έχουν πετύχει! Ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής έχει ήδη μελετήσει τις Ακαδημίες των Πειραιωτών και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεχωρίσει τέσσερις ποδοσφαιριστές, διαφορετικής ηλικίας και με διαφορετικά χαρακτηριστικά!

Ολυμπιακός: Στο φουλ έχει βάλει τις μηχανές ο Αντόνιο Κορδόν στο Λιμάνι, δεδομένου ότι υπάρχει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που πρέπει να "τρέξουν" μέσα στο επόμενο διάστημα για τους Πειραιώτες: Προφανώς το πρώτο και κύριο είναι το θέμα του νέου προπονητή, αλλά σαφώς ενδιαφέρον έχει και το μεταγραφικό με τους παίκτες που θα έρθουν και θα αποχωρήσουν.

Μόνο που στην περίπτωση της ενίσχυσης, υπάρχει μια μικρή σημείωση: Είναι γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι στα τμήματα υποδομής έχουν εξαιρετικό υλικό και, σαφώς, αυτό το υλικό στην περίοδο της προετοιμασίας θα δοκιμαστεί από τον νέο προπονητή.

Θέλετε και ονόματα από τις υποδομές του Ολυμπιακού, που έχει ξεχωρίσει ήδη ο Κορδόν και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα περάσουν από το μικροσκόπιο του νέου προπονητή; 

Πρώτος και καλύτερος ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, 22 ετών, αρχηγός του Ολυμπιακού β΄. Το sportdog είχε επικοινωνήσει με τον Στάθη Καράμπελα, στόπερ στον Αλμωπό Αριδαίας σήμερα και πρώην συμπαίκτη του Μπαγκαλιάνη στην U19 του Άρη, από όπου απέκτησαν τον νεαρό στόπερ οι Ερυθρόλευκοι, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα την πορεία του πριν ακόμα έρθει στον Ολυμπιακό.

"Στο παικτικό κομμάτι ήταν ήταν πολύ καλός, ξεχώριζε στην ομάδα, ήταν και καλό παιδί, αλλά και εργατικός στις προπονήσεις. Ξεχώριζε πάντα για την ταχύτητά του. Αγωνιζόταν μόνο ως στόπερ, όχι σε άλλη θέση και ήταν πολύ καλός αμυντικός. Με τη δουλειά που έχει κάνει εξελίχθηκε ως ποδοσφαιριστής, καθώς έδειχνε ότι θα έχει εξέλιξη αν δουλέψει σωστά. Φυσικά και μπορεί στην πρώτη ομάδα με τις εμπειρίες που θα πάρει και τις παραστάσεις πλάι σε τέτοιου επιπέδου αμυντικούς. Πιστεύω ότι θα ταίριαζε με τον Σωκράτη. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Ο Μπαγκαλιάνης ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και ευδιαθετο παιδί. Αυτό μου έχει μείνει έντονα", ανέφερε στο sportdog ο Σ. Καράμπελας.

 
 

Αλγκασίμ Μπα (Δεκέμβριος, 2002)

Για την περίπτωση του Αλγκασίμ Μπα απευθυνθήκαμε στον Γεράσιμο Λυμπέρη, δημοσιογράφο που ασχολείται με τη Super League 2, και γνωρίζει άριστα την περίπτωσή του.

"Τον έβαζε ο Οκκάς ως εξτρέμ, αλλά ο Ιμπαγάσα τον έχει τοποθετήσει σέντερ φορ κάτι που τον έχει απελευθερώσει πολύ στο παιχνίδι του. Δείχνει μέρος του ταλέντου του το τελευταίο διάστημα. Ψηλό παιδί είναι, μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, επιθετικός ή πίσω από τον επιθετικό. Έχει ταχύτητα, είναι διεμβολιστής, με πολύ καλή κίνηση και χωρίς την μπάλα και με την μπάλα. Είναι 20 ετών, σκοράρει γενικά και με το κεφάλι και με κάτω την μπάλα. Σπουδαίο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό και πρέπει να τον προσέξουν".

Μπορεί να βρεθεί στην πρώτη ομάδα;

"Θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό στο μέλλον για τρίτος επιθετικός, γιατί όχι και για δεύτερος και για πρώτος. Για αυτόν τον έχουν αποκτήσει άλλωστε. Στην πρώτη ομάδα θα πάει για να πάρει ευκαιρία, ειδικά στα φιλικά του καλοκαιριού. Τον Μιραλάς στα καλά του θυμίζει, που έπαιζε και επιθετικός και εξτρέμ".

Ισίδωρος Κουτσίδης (Δεκέμβριος, 2004)

Ο νεαρός στόπερ βρέθηκε σε αποστολή των Πειραιωτών μετά από απόφαση του Ζοσέ Ανιγκό και, γενικά, στο Λιμάνι τον πιστεύουν πολύ. Ο Γεράσιμος Λυμπέρης, ξανά, μας βοήθησε να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για τον νεαρό άσο!

"Χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική σωματοδομή του. Έχει ύψος 1,93μ. είναι δυνατός, δεν φοβάται και μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Χρησιμοποιεί σε καλό επίπεδο και τα δύο πόδια του, ενώ για τη θέση του έχει και μια καλή τεχνική. Ο Ολυμπιακός περιμένει πράγματα από τον Κουτσίδη και βάσει όσων ακούγονται θα τις πάρει τις ευκαιρίες του στο εγγύς μέλλον. Μοιάζει ελάχιστα με τον Μέλμπεργκ στο παιχνίδι του. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς να λέμε για το πώς μοιάζει. Ο χρόνος θα δείξει. Θα ταίριαζε με ένα σαν τον στυλ Παπασταθόπουλου, ο οποίος είναι πιο έμπειρος και θα του μάθει τη θέση", ήταν η τοποθέτησή του στο sportdog.

Χαράλαμπος Κωστούλας (Μάης, 2007)

Ο νεαρός φορ πριν πάρει μεταγραφή στου Ρέντη, το 2019, αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Άννας. Ο προπονητής του, Νίκος Αθανασιάδης, μίλησε στο sportdo.

"Μπήκε πολύ γρήγορα στο μικροσκόπιο μεγάλων ομάδων. Κατηφόρισε στο λιμάνι γιατί ήταν Ολυμπιακός λόγω του πατέρα του. Ήταν και αυτός ένας λόγος για να πάει στου Ρέντη. Έχει όλα τα εφόδια, για να μας κάνει υπερήφανους. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξαναμίλησουμε για αυτά που θα κάνει και ο Χαράλαμπος στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, όπως κάνει ο Κωνσταντέλιας τώρα στον ΠΑΟΚ".

*** Δείτε στην αρχή του θέματος το γκολ που σημείωσε στο F4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Κάμπελ ο Ολυμπιακός - Κορυφαίο όνομα φορ από Αγγλία - Σενάριο ακόμα και για Βάρντι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags