Facebook Pixel "Τελειώνει" περσινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Ούτε να τον... βλέπει ο Λουτσέσκου - Νέα "αποτυχία" Μπότο
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-12 21:18:00

"Τελειώνει" περσινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Ούτε να τον... βλέπει ο Λουτσέσκου - Νέα "αποτυχία" Μπότο

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" περσινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Ούτε να τον... βλέπει ο Λουτσέσκου - Νέα "αποτυχία" Μπότο

Η ομάδα που τον θέλει και τι "χρεώνουν" στον Πορτογάλο. Στον Δικέφαλο αναμένεται να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, ωστόσο πριν τις μεταγραφές, θα υπάρξει μία... γενναία εκκαθάριση. Ποια περίπτωση τείνει να γίνει σήριαλ και γιατί.

ΠΑΟΚ: Πολλές και πολύ σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς μέχρι το τέλος Ιουνίου οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο θέλουν να έχουν σχηματοποιήσει σε έναν βαθμό το ρόστερ τής φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι θα έχουν αποχωρήσει και θα έχουν έρθει μια σειρά από ποδοσφαιριστές, ακριβώς για να έχει στα χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ένα μεγάλο μέρος από το υλικό με το οποίο θέλει να εργαστεί.

Ήδη υπάρχουν κάποιες αποχωρήσεις, όπως είναι για παράδειγμα ο Νέλσον Ολιβέιρα, κάποιες επαναπροσεγγίσεις (-Μπράντον Τόμας), αλλά και το ενδιαφέρον για να ερθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά (Πούκι, Οκού κ.α.).

Για να επιστρέψουμε στο κομμάτι των αποχωρήσεων, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον για το τι θα γίνει με την περίπτωση του Γιάννη Κάργα, που το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε δώσει περίπου 300.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

 

Ο Έλληνας άσος είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Κουλιεράκη, ενώ μετά από την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε βρεθεί εκτός ομάδας - Έκανε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ β΄. Στα αυτιά τού sportdog έφτασε μια πληροφορία από τη Κύπρο, που αναφέρει ότι η Ανόρθωση θέλει να πάρει τον παίκτη στο ρόστερ της.

Γιατί δεν προχωράει η μεταγραφή; Εδώ είναι που αρχίζουν τα μαθηματικά: Ο Δικέφαλος θέλει να πάρει πίσω τις 300.000 ευρώ που είχε δώσει για να αποκτήσει τον Κάργα, αλλά οι Κύπριοι δεν φαίνεται ότι σκοπεύουν να προσφέρουν χρήματα. Γιατί; Επειδή ο ίδιος ο παίκτης τούς έχει ενημερώσει ότι μπορεί να βρεθεί λύση και να φύγει ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Κάτι που, όπως γράψαμε λιγο πιο πάνω, δεν φαίνεται να ισχύει για τους ανθρωπους του συλλόγου! Θα έχουμε σίριαλ Κάργα στην ομάδα; Προφανώς όχι, καθώς είτε έτσι είτε αλλιως θα βρεθεί μια λύση. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια ακόμα μεταγραφή που χειρίστηκε ο Ζοσέ Μπότο και δεν πήγε πολύ καλά, όπως καλά δεν πηγαίνει και αποχώρησή του από τον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγχώνευση-βόμβα για κορυφαία ελληνική ομάδα - Έτσι επιστρέφει στη Super League με την... Κηφισιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags