Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Βόμβα" ESPN για πασίγνωστο στράικερ που θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - 42 γκολ στην εθνική του! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 10:28:00

"Βόμβα" ESPN για πασίγνωστο στράικερ που θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - 42 γκολ στην εθνική του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" ESPN για πασίγνωστο στράικερ που θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - 42 γκολ στην εθνική του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πολύ ηχηρό όνομα επιθετικού ήρθε στο προσκήνιο για τους δύο Δικεφάλους.

Την περίπτωση του Τζόζι Άλτιντορ φέρονται να εξετάζουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN!

Πρόκειται για τον πασίγνωστο Αμερικανό στράικερ με καριέρα σε Βιγιαρεάλ, Άλκμααρ, Χαλ και Μπούρσασπορ, που έμεινε ελεύθερος από τους Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, μόλις επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Πουέμπλα, παρότι είχε συμβόλαο μέχρι τον Δεκέμβριου του 2024.

Σημερινό δημοσίευμα του ESPN, λοιπόν, ασχολείται με το μέλλον του 33χρονου φορ, αναφέροντας ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν σε πρώτο πλάνο την εύρεση ενός ικανότατου επιθετικού για Νο1 στην ομάδα.

Με την φανέλα της Πουέμπλα, από τον Δεκέμβριο ο Άλτιντορ κατέγραψε 6 γκολ και 2 συμμετοχές, σε συνολικά αγωνιστικά 88 λεπτά, ενώ οι καλύτερες στιγμές του ήταν με την Άλκμααρ, όπου είχε 51 γκολ σε 93 συμμετοχές, αλλά και στην Τορόντο με 79 γκολ και 26 ασίστ σε 173 αγώνες!

Παράλληλα, από το 2007 έως το 2019 ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, με 115 συμμετοχές και 42 γκολ, και παρουσία σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, το 2010 και το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Μελισσανίδη, συνολικά 10 εκατ. για Πινέδα - "Φτιαγμένος" ο Αλαφούζος - Στρατηγική ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags