Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώην φορ της Μπάρτσα για αντι-Μπακαμπού στο Λιμάνι - "Χτυπάει" και εξτρέμ με 41 ματς στη La Liga (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 12:30:00

Πρώην φορ της Μπάρτσα για αντι-Μπακαμπού στο Λιμάνι - "Χτυπάει" και εξτρέμ με 41 ματς στη La Liga (Vid)

του Γιώργου Κτενά

Η ισπανική λίστα με κορυφαία ονόματα για Ολυμπιακό! Ποιοι παίκτες εξετάζονται από τον Αντόνιο Κορδόν, γιατί έχουν επικεντρωθεί σε μία ομάδα οι Πειραιώτες και ποια είναι η πιο εύκολη περίπτωση για μεταγραφή μαζί με τον προπονητή.

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αναμένει την τελική συζήτηση με τον Αντόνιο Κορδόν για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες είναι, σαφώς, ζητούμενο ποιοι παίκτες θα μπορούσαν να τον ακολουθήσουν από την Ισπανία στην Ελλάδα.

Γιατί στο ρόστερ τής Εσπανιόλ κοιτάζει έτσι κι αλλιώς η ερυθρόλευκη ομάδα, καθώς μετά τον υποβιβασμό της μπορεί να πάρει σε καλύτερη τιμή κάποιους από τους παίκτες της, πολύ περισσότερο τώρα που στην ομάδα αναμένεται να ερθει ο Μαρτίνεθ.

Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες; Έχουν κυκλοφορήσει, ήδη, κάποια ονόματα που θα μπορούσαν να έρθουν στην ομάδα και να κάνουν τη διαφορά. Ελάτε να τα δούμε ένα-ένα, με τη βοήθεια του καλού συναδέλφου Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία.

"Καλά τελειώματα, γρήγορος, γερά πατήματα - Τοπ παικταράς - Θα τον πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης"

Μαρτίν Μπρέϊθγουέιτ: "Πολύ κακή συμπεριφορά στην Μπαρτσελόνα, τελευταία στιγμή πήγε στην Εσπανιόλ, φορ είναι και όχι εξτρέμ (αν και έπαιξε φέτος και εξτρέμ με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Περισσότερο δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2, έχει καλά τελειώματα, αλλά όχι καλή τεχνική κατάρτιση. Γρήγορος, με γερά πατήματα, θα βγάλει γκολ. Αλλά δεν έχει ντρίπλα, δεν είναι καλός στο 1 μ 1 κ.λπ.". Εμείς να συμπληρώσουμε ότι με την Εσπανιόλ, φέτος, είχε 33 ματς, 10 γκολ και 2 ασίστ, το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2025 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ. 

Σέρτζι Νταρντέρ: "Ο Νταρντέρ ήταν μια ομάδα μόνος του, τοπ παικταράς, απορώ πώς δεν τον έχουν πάρει στην Εθνική. Η αξία του είναι στα 16 εκατ. ευρώ, όνειρο θερινής νυκτός να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα. Χάφαρος, με γκολ, πάσα, δημιουργία". Προσθέτουμε ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2026, φέτος είχε 41 ματς, 7 γκολ και 4 ασίστ και δεν αποκλείεται να συνεχίσει στην Εσπανιόλ και στη Segunda Division.

Χοσελού: "Είχε "παίξει" και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν στην Αγγλία, τη Γερμανία, τώρα ξανά στην Ισπανία. Ο Τύπος γράφει ότι έχει κλείσει ήδη για αναπληρωματικός επιθετικός στη Ρεάλ Μαδρίτης, το θεωρούν τελειωμένο". Για την ιστορία ο Χοσελού είναι 33 ετών, την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε 38 ματς, 17 γκολ και 4 ασίστ, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

"Τον πλήρωσαν ακριβά - Βρίσκουν εύκολα συμβόλαιο στην Ισπανία" - Όνομα που δεν έχει γράψει κανείς

Σέζαρ Μόντες: "Μεξικανός, ψηλός στόπερ, τον πήρε τον Γενάρη και τον πλήρωσε μάλιστα ακριβά, γιατί οι Μεξικανοί δεν πουλάνε φθηνά". Ήρθε στην Εσπανιόλ τον Γενάρη τού 2023 και έκανε 22 εμφανίσεις και 3 γκολ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2028 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο φτάνει στα 8 εκατ. ευρώ. 

Λεάντρο Καμπρέρα: "Δεν παίρνει φανέλα βασικού στο σπίτι αλλά πάντα θα διεκδικήσει θέση στην 11άδα. Είναι παίκτης σταθερά τού 6,5-7 σταθερά". Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και στο transfermarkt κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Στην ερώτηση ποιος από όλους αυτούς θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό, ο Β. Λυκάκης σχολίασε: "Ο Καμπρέρα είναι η πιο πιθανή περίπτωση να έρθει. Όλοι τους καλοί παίκτες, όλοι. Αλλά αν φύγουν από την Εσπανιόλ βρίσκουν πολύ εύκολα στην Ισπανία συμβόλαιο".

Θα γράψουμε ένα ακόμα όνομα που, στην Ελλάδα, δεν έχει γράψει ακόμα κανείς: Τσάβι Πουάδο! Αριστερός εξτρέμ, 25 ετών, με 41 ματς, 9 γκολ και 2 συμμετοχές, συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2025, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική Ανδρών της Ισπανίας (έχει πετύχει κι ένα γκολ). Μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού; Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα στην πλατεία Αλεξάνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλάει τον "τελειωμένο" ο Ολυμπιακός; - 2 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία - Τον έχουν ξεχάσει οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags