Facebook Pixel "Κανόνι" που διέλυσε όλα τα ρεκόρ για ΠΑΟΚ - 35 ματς, 25 γκολ - "Ταιριάζει στην τριάδα Λουτσέσκου" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-17 11:00:00

"Κανόνι" που διέλυσε όλα τα ρεκόρ για ΠΑΟΚ - 35 ματς, 25 γκολ - "Ταιριάζει στην τριάδα Λουτσέσκου" (Vid)

του Γιώργου Κτενά
"Κανόνι" που διέλυσε όλα τα ρεκόρ για ΠΑΟΚ - 35 ματς, 25 γκολ - "Ταιριάζει στην τριάδα Λουτσέσκου" (Vid)

"Έρχεται για να πάρει πρωτάθλημα, ανώτερος του Ολιβέιρα"! Ποιος είναι ο επιθετικός που εξετάζουν τις τελευταίες ώρες στην Τούμπα, η τρομερή ικανότητά του στο σκοράρισμα, γιατί το στυλ παιχνιδιού του βολεύει τον Ρουμάνο προπονητή και η σύγκριση με τον Πορτογάλο φορ.

ΠΑΟΚ - Εμπαγιέ Ντιάν: Την περίπτωση του 31χρονου διεθνή Σενεγαλέζου επιθετικού εξετάζει ο Δικέφαλος, που έμεινε ελεύθερος από την Καραγκουμρούκ καθώς έληξε το συμβόλαιό του και ψάχνει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο πεπειραμένος άσος έχει περάσει από μεγάλα κλαμπ, όπως είναι η Γιουβέντους, η Γαλατασαράι, η Γουέστ Μπρομ, η Μπριζ και η Αζαξιό, έχει ακόμα μερικά χρόνια καλής μπάλας μπροστά του και το κυριότερο: Φέτος είχε μια γεμάτη και πολύ αποδοτική σεζόν.

Με τη φανέλα της Καραγκουμρούκ είχε 35 ματς, 25 γκολ και 6 ασίστ - Ήταν δηλαδή πολύ επιδραστικός για την ομάδα του! Μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον καλύψει οικονομικά και να του δώσει νέο κίνητρο στην καριέρα του;

Το sportdog επικοινώνησε με τον καλό συνάδελφο Βαγγέλη Κύρκο, που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, προκειμένου ν συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

"Ρεκόρ με τα γκολ του στην Τουρκία - Βολεύει τον Λουτσέσκου - Θα του βγάζει σέντρες ο Κωνσταντέλιας"

"Εξαιρετικός παίκτης, έχει το ρεκόρ των περισσότερων γκολ ξένου ποδοσφαιριστή στην Τουρκία. Παίζει κορυφή σε σύστημα με τριάδα, οπότε όπως παίζει ο Λουτσέσκου λογικά βολεύει. Αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος που να τον τροφοδοτεί  Φέτος είχε πολλούς παίκτες που το έκαναν. Έχει το γκολ, το μυρίζεται, είναι μέσα στις φάσεις", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο αν έρθει στον ΠΑΟΚ;

"Με τον Κωνσταντέλια, ο οποίος έχει διείσδυση, έχει την πάσα και ανοίγει τις άμυνες, ναι. Αλλά έφυγαν οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί, δεν υπάρχει άλλος τώρα για να κάνει αυτή τη δουλειά όπως είναι το ρόστερ. Ο Αουγκούστο δεν είναι τόσο του δημιουργικού".

"Αναβάθμιση σε σχέση με Ολιβέιρα - Κίνητρο στον ΠΑΟΚ - Δεν θα στερηθεί γκολ"

Τι θα έλεγες σε σχέση με την παρουσία του Νέλσον Ολιβέιρα;

"Αναβάθμιση της επιθετικής γραμμής σε σχέση με τον Ολιβέιρα - Έτσι όπως είχαμε δει τον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ βέβαια. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ στερήθηκε το γκολ σε πολλές περιπτώσεις φέτος και, αν αποκτήσει τον Ντιάν, αυτό μάλλον θα λυθεί".

Πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα;

"Θα παίξει ρόλο και το κίνητρο, έστω και η συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ είναι ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συν ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό. Εντάξει, στην Καραγκουμρούκ έπαιζε. Αλλά είναι εξαιρετική περίπτωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό! Αποχώρησε ταλέντο από τον ΠΑΟΚ - Αγορά από ομάδα του εξωτερικού - Απορία στον κόσμο της ομάδας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags