Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Χτυπούν το κεφάλι τους" στον Ολυμπιακό - Έχασαν τζάμπα 11αδατο παίκτη, υπέγραψε στον ΠΑΟ - "Αυτογκόλ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-17 17:09:00

"Χτυπούν το κεφάλι τους" στον Ολυμπιακό - Έχασαν τζάμπα 11αδατο, υπέγραψε στον ΠΑΟ - "Αυτογκόλ"!

του Νίκου Στεργίου
"Χτυπούν το κεφάλι τους" στον Ολυμπιακό - Έχασαν τζάμπα 11αδατο, υπέγραψε στον ΠΑΟ - "Αυτογκόλ"!

Ποιος φταίει για το μεταγραφικό λάθος που... έφτιαξε το Τριφύλλι; Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει δυνατά τις μεταγραφές του το φετινό καλοκαίρι, με παίκτες που έχονυ καλό βιογραφικό και οι οποίοι έρχονται για να βοηθήσουν άμεσα. Ποιος θα μπορούσε όμως να φοράει τώρα τα ερυθρόλευκα και γιατί δεν ήρθε νωρίτερα στην Ελλάδα;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς αποτέλεσε τη δεύτερη κατά σειρά καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού (μετά τον Ζέκα), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ποντάρει στον συμπατριώτη του προκειμένου να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίδυμο αριστερών μπακ, στο πλευρό του Χουάνκαρ.

Το όνομά του Σέρβου αμυντικού δεν είναι άγνωστο στους Έλληνες φιλάθλους, μιάς και στο παρελθόν ο παίκτης είχε προταθεί ξανά σε ομάδες της χώρας μας. Έχει γραφτεί ότι τον Μλαντένοβιτς βολιδοσκόπησε η ΑΕΚ, ωστόσο αυτό που λίγοι θυμούνται είναι πως το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι του 2020 οι Ερυθρόλευκοι βγήκαν στην αγορά για αριστερό μπακ, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είχε μόλις πωληθεί στη Λίβερπουλ. Τότε ο Μλαντένοβιτς έμεινε ελεύθερος από τη Λέγκια Γκντανσκ και προτάθηκε στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες όμως να τον απορρίπτουν. Ο τότε τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, θεώρησε πως ο Σέρβος δεν ήταν ο παίκτης που θα… κούμπωνε στα «θέλω» του και έτσι δεν ασχολήθηκε με την περίπτωσή του.

Ο Μλαντένοβιτς κατέληξε στη Λέγκια Βαρσοβίας και ο Ολυμπιακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Τσιμίκα στο πρόσωπο του Ρούμπεν Βινάγκρε, αποκτώντας παράλληλα ως back up του Πορτογάλου τον Χοσέ Χολέμπας. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι, μιάς και ο Βινάγκρε δεν προσαρμόστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του από τη Γουλβς να τερματιστεί πρόωρα, τον Ιανουάριο του 2021. Όσο για τον Χολέμπας, σε ηλικία 35 ετών δεν είχε καμία σχέση με τον παίκτη του παρελθόντος και αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες χρειάστηκε να κινηθούν για πλάγιο οπισθοφύλακα εκ νέου τον Γενάρη του 21’ και να συμφωνήσουν με τον Πόρτο για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ προκειμένου να βρουν κάποια λύση στη θέση του αριστερού μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει μετά τον Τζούρισιτς ο Γιοβάνοβιτς - "Σκούπα" στον ΠΑΟ, τέλος 6 παίκτες - Στην... έξοδο TOP όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags