Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορυφαίο όνομα Ολυμπιακού δεν θέλει να μείνει... ούτε μέρα - Άσχημα μαντάτα για Σωκράτη - 1 εκατ. σε Ανδρούτσο
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 19:47:00

Κορυφαίο όνομα Ολυμπιακού δεν θέλει να μείνει... ούτε μέρα - Άσχημα μαντάτα για Σωκράτη - 1 εκατ. σε Ανδρούτσο

του Παναγιώτη Νικολάου

Παίκτης με καλό συμβόλαιο ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό! Γαιτι δεν θέλει να παραμείνει στου Ρέντη και ποιο το πλάνο της ομάδας, οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του Παπασταθόπουλου και η πρόταση στον Έλληνα μπακ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν αναμονή της οριστικής συμφωνίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία, με το βάρος του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν να έχει πέσει στον τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν, από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει προπονητής.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα βρει τους Πειραιώτες αλλαγμένους σε σημαντικό βαθμό προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Ήδη έχουν σημειωθεί ορισμένες αποχωρήσεις, που αναμένεται να αποτελέσουν μόνο την αρχή, αφού το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ θεωρείται δεδομένο.

Μεταξύ αυτών που δύσκολα θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται και δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την ανανέωσή του. Για τον Έλληνα αμυντικό θα μπορούσαμε να αφήσουμε ανοικτό ένα "παραθυράκι" για ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ζητήσει την παραμονή του. Άλλωστε η τεράστια εμπειρία και η ηγετική προσωπικότητά του είναι στοιχεία που πολλοί προπονητές επιζητούν τόσο για λόγους αγωνιστικούς όσο και... αποδυτηρίων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, ο κύκλος του Σωκράτη στο Λιμάνι μοιάζει να έχει ολοκληρωθεί.



Εξίσου πιθανή πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση του Μαντί Καμαρά, αρκεί βέβαια να βρεθεί μία συμφέρουσα προσφορά από το εξωτερικό. Οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο δεν έχουν και πολλές επιλογές με την περίπτωση του Αφρικανού μέσου αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2024. Άρα αν δεν πωληθεί φέτος, τότε το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να τον χάσει χωρίς -ή με πολύ χαμηλότερο- κέρδος μετά την 1η Ιανουαρίου. Ο Καμαρά από την πλευρά του δεν έχει διάθεση να παραμείνει στον Πειραιά και ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ήδη ο ατζέντης του διεθνούς άσου αναζητά προσφορές για τον πελάτη του και στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία για πώληση πριν τις 5 Ιουλίου, όταν και ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού.



Αντιθέτως, οι Πειραιώτες έχουν πάρει την απόφαση ότι θέλουν να κρατήσουν τον Θανάση Ανδρούτσο στην ομάδα και μάλιστα του έχουν καταθέσει δελεαστική προσφορά. Το συμβόλαιο που προτείνει ο Ολυμπιακός στον Έλληνα διεθνή είναι για τέσσερα χρόνια, με συνολικές απολαβές που φτάνουν το 1.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καπετάνιος και killer στον Ολυμπιακό, ξεπέρασε και τον Κυριάκο - Αριστούχος, τεχνίτης και 10αρι στον ΠΑΟΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags